自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

有咩牌子好介紹

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

大定小型嗰隻?

伯爵府

cindy618 發表於 17-11-24 19:07
大定小型嗰隻?

中型,起碼開一個晚上都頂到

珊瑚宮

回覆樓主:

起碼1L

象牙宮

Catcatlove 發表於 17-11-24 18:56
有咩牌子好介紹

加湿机 家用
開大的霧, 水會快干。
未睡前開大D, 要睡時, 加水, 開小一些霧。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

子爵府

回覆 Catcatlove 的帖子

双十一淘了美菱小鱼專門店,搶唔到¥119,但¥129都抵,你上去看看,昨天收貨,好靓好静,細细部但比我以前Philip容量仲大,當然D膠系单簿D,但又试下我用到多久,因美的,小熊不配送香港。

wcpcelia    發表於 17-11-28 12:03

翡翠宮

BChai 發表於 17-11-24 22:34
回覆 Catcatlove 的帖子

双十一淘了美菱小鱼專門店,搶唔到¥119,但¥129都抵,你上去看看,昨天收貨,好 ...

雙11你梗係無去網購交流取經啦

京東雙11自營貨品好多可以免費直送香港,我買咗好多超市貨,同事買電腦椅,全免運。

講返加濕器,一定要買自動恒濕,過濕要曉停,夏天開冷氣都啱用。京東呢部小熊¥119有智能恒濕,可以直送香港,免運完咗,部機重1.9kg,直送運費¥24包送到住宅。

https://item.m.jd.com/product/1262660.html

男爵府

lyh80115 發表於 17-11-24 23:33

雙11你梗係無去網購交流取經啦

好?

珊瑚宮

回覆樓主:

用過小熊, 買左2部, 都係3個月貨仔, 一d都唔襟用。

男爵府

回覆樓主

有冇啲細部啲啊?

翡翠宮

lovely_princess 發表於 17-11-24 23:36
好?

我買過小熊,有恒濕唔洗自己調噴霧量。

翡翠宮

cbeyond 發表於 17-11-24 23:37
用過小熊, 買左2部, 都係3個月貨仔, 一d都唔襟用。

京東買的話,180日内有問題會換部新畀你,攞去深圳寄回或送回京東自提站,寫集運地址畀佢寄新機過去。

翡翠宮

lovely_princess 發表於 17-11-24 23:37
有冇啲細部啲啊?

細少少,3L
https://item.m.jd.com/product/1199184.html

珊瑚宮

lyh80115 發表於 17-11-24 23:49
京東買的話,180日内有問題會換部新畀你,攞去深圳寄回或送回京東自提站,寫集運地址畀佢寄新機過去。
...

已經換過一次, 再爛, 都廢事再換,或者咁啱個隻款唔得掛。
不過我都唔鐘意佢霧化水點大, 所以買過其他機。

翡翠宮

cbeyond 發表於 17-11-24 23:54
已經換過一次, 再爛, 都廢事再換,或者咁啱個隻款唔得掛。
不過我都唔鐘意佢霧化水點大, 所以買過其他機。
...

我都覺得小熊啲嘢一般般啦,但價錢算合理。

珊瑚宮

lyh80115 發表於 17-11-24 23:58
我都覺得小熊啲嘢一般般啦,但價錢算合理。

現在用的平過小熊, 都用左年幾, 唔錯。
不過間店唔知係咪轉營, 現在好少機款出。

子爵府

回覆 lyh80115 的帖子

Hello我仲记得你淘宝KOL ,因我双十一當日先搅掂大陸银行,还未加京東,所以之前只看淘宝加入了購物車,見佢口碑ok,我仲看中另一款,但見間舖做香薰机,所以揾返做电器公司放心D,我初哥,上次618淘格力風扇好正,又试下放濕机,我想買美的但又不配送,我而家呢部都觉几好¥126,運費好平,因集運自取又轻巧。我會学下用京東,因双十一入去望,見乜都沽清,可能还未識搶啦!我會努力備課架喇

翡翠宮

BChai 發表於 17-11-25 00:16
回覆 lyh80115 的帖子

Hello我仲记得你淘宝KOL ,因我双十一當日先搅掂大陸银行,还未加京東,所以 ...

格力比小熊大牌子嘅。

沽清可能係某啲唔可以直送,搜尋後篩選一下,揀「配送全球」,之後顯示嘅就可以直送啦。或者瀏覧海外網頁版cn.jd.com,喺度注册後可以攞新人優惠券。

wcpcelia    發表於 17-11-28 12:03
BChai    發表於 17-11-25 12:31

侯爵府

親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我幾年前買過一部雜牌都ok喎,不過搬屋掉咗唔記得牌子,水箱買大啲好啲,唔使成日加水。呢啲小家電評價ok就買得,唔一定大牌子

子爵府

好呀!多谢JM大家交流下心得,因用电量不大先试下,始终朋友家人都仲未放心用淘宝,我第一把格力,我老公都讚,呢部放濕都讚,仲话我等双十一咁遲收貨,佢都要了畫具俾仔,真系抵到冇朋友,因文具舖好貴,又冇貨,因專業D用嘅。

首頁

尾頁

跳至