自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

一向上開瑜珈班,最近間學堂推出一d特價網上推廣的速銷,開始多左d男人上瑜珈班。

本來覺得冇咩野,後來有d奇呢男學員………

諗緊下一季續唔續約學落去。

點奇呢~

瑜珈拉筋同時講求身心安靜,幾個男人拉筋拉到大大力呼吸大大力叫,我覺得自己好似去左產房甘。

伯爵府

回覆樓主:

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

Huuu 發表於 17-11-24 19:25
一向上開瑜珈班,最近間學堂推出一d特價網上推廣的速銷,開始多左d男人上瑜珈班。

本來覺得冇咩野,後來有 ...
咁爆趣,繼續玩啦,得閒updated下我地有咩新玩法ma

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

本來諗緊你講幾位男學員係咪咸濕,借學瑜伽為名,睇女為實。
點知睇埋你講,個幾個男人確實好騎呢。

Childhood is journey, not a race.

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

gym 都有女人上group class 郁一下叫一下,好似叫床咁。

唔知以為佢拎好重weights, 望一望原來1kg.....
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

水晶宮

或者拉筋對佢地黎講, 可能同生產一樣咁辛苦呢
天空之城, 快樂之地

用戶要求終止服務

是是但但 發表於 17-11-24 19:31
點知睇埋你講,個幾個男人確實好騎呢。 :swea ...

可能佢係哥哥呢,當同班jm一齊上yoga就不自覺放鬆得滯叫左出聲。。。。

侯爵府

回覆樓主:

本來係流水銅砵聲,
有條友強行拉筋拉到狂乾嘔。
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

侯爵府

是是但但 發表於 17-11-24 19:31
點知睇埋你講,個幾個男人確實好騎呢。 :swea ...

就係現在多左d特價班
有d真係故意望走光位

你知啦~瑜珈d動作
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

子爵府

侯爵府

tester5 發表於 17-11-24 19:30
咁爆趣,繼續玩啦,得閒updated下我地有咩新玩法ma

我地其他同學仔都諗緊續唔續,始終我們俾正價,但成個環境變得好古怪

多左男人上,衛生情況都差左

男爵府

回覆樓主

我習慣左了,我喺p 記上瑜珈每堂都會有男人上,我唔會刻意望人啦,自己又要顧住呼吸又要睇下做得靚唔靚,都唔得閒周圍望人嗱

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

Huuu 發表於 17-11-24 19:41
本來係流水銅砵聲,
有條友強行拉筋拉到狂乾嘔。

好有娛樂性喎

公爵府

回覆樓主:

產房……吸氣……用力……吸氣……用……吸氣……用力……恭喜你生咗對龍鳳B
恭賀新禧,迎春接福!

侯爵府

tsung 發表於 17-11-24 20:15
好有娛樂性喎

珍珠宮

畀面勳章

笑死我

男人拉筋又真係痛d

子爵府

應該係男女平等,,但我都唔慣有個男人係度,,有時瑜珈動作,,唔方便。

大宅

ansonbbb 發表於 17-11-24 21:14
應該係男女平等,,但我都唔慣有個男人係度,,有時瑜珈動作,,唔方便。
...

最怕d男人志不在做yoga

侯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

我會好唔自在

侯爵府

環保接龍勳章

回覆樓主:

只係呼吸大聲d, 無咩問題喎。
男仕筋通常緊d, 一拉佢會辛苦d,
繼而呼吸大聲d

首頁

尾頁

跳至