用戶登入

找回密碼 | 註冊

強烈季候風信號現正生效 - 資料由天文台提供
18oC.79%

義工

想生BB 今日: 15|主題: 94613

上一次化學左,今次好擔心

別墅

國民生產總值:931

BKXmas勳章

check 左cb, 1-2 weeks, 但綠d 好淺
擔心,今年四月都化學過一次,宜家我可以做乜/食乜?

子爵府

國民生產總值:13666

BKXmas勳章

JANJAN623 發表於 17-11-24 20:59
...

訓多d…………

食咩其實bb 唔吸收。頭三個月bb 係靠自己,我嘔到咩都食唔到,瘦左幾磅,但bb 比預期大一周,生長好好

大宅

國民生產總值:3458

BKXmas勳章

今日排後day幾,有冇相睇下?

別墅

BKXmas勳章

回覆樓主:

估計11/11排,今日係第十三日,我經期不嬲唔準

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

國民生產總值:13666

BKXmas勳章

JANJAN623 發表於 17-11-24 21:31

你似係10 排

大宅

國民生產總值:2143

BKXmas勳章

JANJAN623 發表於 17-11-24 20:59
...

綠d唔太敏感,1-2 w會好淺線,我2-3w都唔太深!我上年都小x左一次,所以今次都好擔心,盡量個人開心d,每日都食雞旦,早上會飲滴雞精!休息多d!順其自然!

別墅

BKXmas勳章

回覆樓主:

我唔敢飲滴雞精,我上兩個月飲親都來m,明明未dd 都m到

大宅

國民生產總值:2143

BKXmas勳章

JANJAN623 發表於 17-11-24 21:47
我唔敢飲滴雞精,我上兩個月飲親都來m,明明未dd 都m到

甘唔好飲,我近排有check睇中醫...中醫叫我一定要介凍...生果都要小食...

大宅

國民生產總值:3458

BKXmas勳章

JANJAN623 發表於 17-11-24 21:31

Keep住check吧,如果有有加深就不用太擔心白

別墅

BKXmas勳章

回覆樓主:

呢啲咁既色水。。。。真係令人擔心

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

BKXmas勳章

回覆樓主:

可以係邊度驗血呢?

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎