用戶登入

找回密碼 | 註冊

16oC.71%

義工

出埠旅行 今日: 40|主題: 132822

[澳門] dinner buffet

男爵府

國民生產總值:6277

BK Milk勳章 BKXmas勳章

Grand Hyatt full 咗, 除咗JW 之外仲有邊間多野食推薦?
JW 晚餐是否分2個時段?

王國熱話
我有子宮頸腺癌請問有冇人睇過中環吳東...
懷孕2個月 有5cm卵巢畸胎瘤 我應不應該做...
不停黎m(你地試過嗎)
盧乃本醫生還做婦科手術嗎?

洋房

國民生產總值:62

發表於 昨天 22:17 |顯示全部帖子
回覆 kmpurin 的帖子

不如諗下悅榕榕的dinner buffet, 我覺得好好食,
有小店賣緊410 only !正價仲要600

子爵府

國民生產總值:11183

BKXmas勳章

發表於 昨天 22:59 |顯示全部帖子
charlie1314 發表於 17-12-15 22:17

不如諗下悅榕榕的dinner buffet, 我覺得好好食,

咁多小店~
船票又小店,晚餐又小店~

洋房

國民生產總值:62

發表於 昨天 23:03 |顯示全部帖子
終極熊貓 發表於 17-12-15 22:59
咁多小店~
船票又小店,晚餐又小店~

你唔信我都冇辦法,

但店主好好服務,有交帶。

男爵府

國民生產總值:6277

BK Milk勳章 BKXmas勳章

發表於 昨天 23:15 |顯示全部帖子
charlie1314 發表於 17-12-15 22:17

Thank you
我睇下

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎