用戶登入

找回密碼 | 註冊

強烈季候風信號現正生效 - 資料由天文台提供
18oC.79%

義工

自由講場 今日: 692|主題: 943064

跳至
Black Friday 點解會瘋狂買野?  

別墅

國民生產總值:576

Black Friday 係咩黎
點解要係咁有優惠
我見人地喺迪士尼買到清晒架

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

國民生產總值:40295

BKXmas勳章

回覆樓主

我都唔明

大宅

國民生產總值:4595

BKXmas勳章

6折嘛

wcpcelia    發表於 17-11-28 11:54

大宅

國民生產總值:4218

BKXmas勳章

無知唔緊要
最弊連google都懶

ic34    發表於 17-11-27 15:05
chatterbox_mom    發表於 17-11-27 13:47

大宅

國民生產總值:4218

BKXmas勳章

無知唔緊要
最弊連google都懶

珊瑚宮

國民生產總值:102526

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

平囉

伯爵府

國民生產總值:15430

BKXmas勳章

回覆樓主

我都想知點解

翡翠宮

國民生產總值:91760

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章

邊間迪迪尼?

伯爵府

國民生產總值:16396

畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

超平我先會買,不過呢個星期都出血三萬幾

琥珀宮

國民生產總值:189794

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

等同國內雙11光棍節,啅頭野,搵個借口/時機攪大優惠增加銷量

珍珠宮

國民生產總值:31637

BKXmas勳章

sytckm 發表於 17-11-25 05:18

有本事先可以洗到

大宅

國民生產總值:3493

eatingma 發表於 17-11-24 23:26
Black Friday 係咩黎
點解要係咁有優惠
我見人地喺迪士尼買到清晒架

Black Friday is a shopping day for a combination of reasons. As the first day after the last major holiday before Christmas, it marks the unofficial beginning of the Christmas shopping season. Additionally, many employers give their employees the day off as part of the Thanksgiving holiday weekend.

From wiki

大家要準備聖誕節,所以咪要去買嘢囉

水晶宮

國民生產總值:55897

育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

因為事實係抵,好似55寸電視都係唔駛三百蚊,好多人等Black Friday 來換電器買電子產品呀咁,基本上你唔急用既嘢等而家買多數係最平

男爵府

國民生產總值:6896

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 BKXmas勳章

rayrayus 發表於 17-11-25 06:57
因為事實係抵,好似55寸電視都係唔駛三百蚊,好多人等Black Friday 來換電器買電子產品呀咁,基本上你唔急 ...

邊度咁平?

水晶宮

國民生產總值:55897

育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

pinkybee 發表於 17-11-25 07:33
邊度咁平?

Walmart, 朋友sent 我睇佢買左,Sharp 4K

伯爵府

BKXmas勳章

sytckm 發表於 17-11-25 05:18

嘩!你好富貴!人地一個月人工都冇咁多
買左d咩呀^_^?

伯爵府

BKXmas勳章

JAlove 發表於 17-11-25 05:38
Black Friday is a shopping day for a combination of reasons. As the first day after the last major ...

原來系咁!不過今日行街都覺得寧捨有氣氛

別墅

iamlazy 發表於 17-11-25 05:34
有本事先可以洗到

好誇張買左咩

別墅

JAlove 發表於 17-11-25 05:38
Black Friday is a shopping day for a combination of reasons. As the first day after the last major ...

唔洗300$真係好誇張

珍珠宮

國民生產總值:31637

BKXmas勳章

eatingma 發表於 17-11-25 08:07
好誇張買左咩

我都想知她買咗咩洗咁多

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎