用戶登入

找回密碼 | 註冊

18oC.87%

義工

自由講場 今日: 4801|主題: 955911

有冇人飲過 Fordays 核酸,有冇副作用?

洋房

國民生產總值:48

最近有人介紹我飲,話可清肝排毒去斑,對神經亦好。上網搵資料似乎係美肌產品,睇Forum討論似乎評價好正面。相反,想知有冇人試過有不良反應?
Thx.

大宅

國民生產總值:1143

回覆樓主:

?

洋房

回覆 newinewi 的帖子

我係去養生店做完療程後師傅介紹飲用,佢話我同朋友身體有問題(確實係),又話好多人同佢訂咗呢支嘢,見佢講得似層層,所以都想試吓咁啫。。真心想知有冇人飲後有不良反應。或者有冇其他替代品介紹,因為都幾貴。。。

珍珠宮

國民生產總值:42963

雞年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

你搵下d舊鋪,大把人分享

感激遇上你~

伯爵府

國民生產總值:15813

2018勳章 2017媽媽節

newinewi 發表於 17-11-25 01:28
唉,有無新意?

公爵府

國民生產總值:28013

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

有無咁神呀
新的一天...希望真的有新的希望吧...

洋房

回覆 kiko_mami 的帖子

舊post只係搵到評價正面意見,希望聽聽有冇反面意見。謝謝你。

洋房

回覆 sp2007wtm 的帖子

我都有懷疑,哈哈

子爵府

國民生產總值:13718

2018勳章

我都初飲緊..

珍珠宮

國民生產總值:44724

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我飲左兩支,沒有副作用,但沒有成效,我冇飲了。

複式洋房

國民生產總值:336

回覆樓主:

我和朋友都飲過,唔覺得有咩特別好。已經冇飲,只知佢哋一枝賺好多利潤,介紹我飲的朋友話對健康好好,不過佢最近有cancer。。。

子爵府

國民生產總值:12217

回覆樓主:

好甜 超甜 飲左一枝無特別 但太甜放棄左

男爵府

國民生產總值:7256

熱血勳章

sealspeaking 發表於 17-11-25 23:45
回覆 newinewi 的帖子

我係去養生店做完療程後師傅介紹飲用,佢話我同朋友身體有問題(確實係),又話好多人 ...

如果你要試,就建議你直接去fordays公司買,免俾人cap多陣水

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎