用戶登入

找回密碼 | 註冊

20oC.60%

義工

元朗區媽媽會 今日: 12|主題: 30020

天樂vs保良局曾星如

複式洋房

國民生產總值:218

BKXmas勳章

兩間都收左
天樂pm 曾星如am
am,pm及地點唔係最大
主要考慮因素
單睇學校大家會選擇邊間?

王國熱話
bb匙羹
邊隻牌子濕紙巾好
觀塘工廈BB用品
呢隻P字頭奶樽有無人用緊?好用嗎?

男爵府

國民生產總值:6111

畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

多數人睇牌面一定揀天樂。
你自己可以諗面試或開放日時對老師的感覺決定

複式洋房

國民生產總值:218

BKXmas勳章

chitosefung 發表於 17-11-25 11:53
多數人睇牌面一定揀天樂。
你自己可以諗面試或開放日時對老師的感覺決定
...

多謝回覆
面試感覺兩間學校老師都唔錯
但曾星如比較少評語
天樂就比較出名 但聽到有媽媽話老師愛心一般 所以心大心細
因為無識既人讀呢兩間所以想問下有無媽媽小朋友讀緊可以比到意見

男爵府

國民生產總值:6111

畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

我妹妹個囡今年曾星如k1,
佢話老師細心,我見佢囡囡返得好開心。
不過真的不出名,普通嘅邨校。
天樂咁多人爭,放棄可能有d 可惜架。

複式洋房

國民生產總值:396

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
sweetiebaby2013 發表於 17-11-25 01:42
兩間都收左
天樂pm 曾星如am
am,pm及地點唔係最大

我完全未聽過曾星如 ……我女讀天樂,間間學校都有人話好與壞,最重要小朋友返學係開心,我女k3,佢好鍾意返學,讀得好開心!

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎