夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

vvvkkkwong 發表於 17-11-28 10:01
Mark左都唔知有無用,佢好衰會del個通話記錄。

你手機存下個個女人個名,如果佢半夜message 比對方,你cap圖,包括老公同個個女人上線的圖,叫佢解釋,當然可能會爭吵,但要比佢知道,你對佢不滿。用安胎理由,自己萬分不舒服,影響BB理由,叫佢停止這玩意。

大宅

vvvkkkwong 發表於 17-11-28 09:49
真係經過今次比我發現,希望佢可以識諗啦,唔好再亂咁黎

呢個環境
諗下最近有冇忽略咗佢
男人對老婆好都有都老婆對返自己好
盡量keep兩公婆感情好就唔好俾其他人乘虛而入

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

vvvkkkwong 發表於 17-11-28 08:37
結婚無耐,發現老公多次半夜都起身去洗手間偷偷傾電話同信息。因為我感覺到老公行為同以前好唔同心知好奇怪 ...

一定有野,只差去到邊個位!
男人有時間都打機丶瞓覺啦,
半夜同個女人融融細語,搏乜?
邊個話女人有老公有仔女就唔可以出軌,
就算佢吖烏咁樣又老都一樣可以勾你老公,
男人就係會貪新鮮丶貪刺激。
乜都唔好講,要佢交代個女人嘅資料,
電話丶Wechat 丶點識。
再要佢地絕交,
如果只係普通朋友,
難道唔可以為安大肚老婆個心而唔來往?
你要俾佢知你傷心和已影響個肚(例如抽痛),
要柔弱,唔好做一個惡樣對住佢。

男爵府

vvvkkkwong 發表於 17-11-28 09:41
平時佢又真係好錫我,相處都好好,一直都覺得同佢一齊好幸福,完全無問題,所以今晚我都會等佢收工傾下, ...

如果冇野就唔駛delete message, 普通朋友嘅message 好似食左飯未、買邊隻股票等,呢啲訊息根本睇完係唔會亂諗,會令你亂諗嘅一定係唔簡單。
你老公同個女人肯定有曖昧架啦,唯有希望佢未陷得好深。

水晶宮

你又知個女人有小朋友 ? 你老公講架咋??

用戶要求終止服務

唔會冇野啦...你企喺個女人立場諗下,冇野會唔會同個男人晚晚半夜傾電話呢?冇去夜街唔代表冇野,可能係同事呢?
感覺你好單純,唔想承認老公有問題。
你大肚唔想激親你,但正因為你有小朋友,你要諗後路,有得一次一定有第二次。

琥珀宮

我唔信無嘢

別墅

回覆樓主:

樓主,你話希望/可能佢真係只視個女人為普通朋友。你問下你身邊任何一個男性朋友,會否同個普通女性朋友日夜傾計,仲要傾得鬼鬼祟祟、喁喁細語,甚至唔瞓覺都要傾,仲要刪除訊息、機不離手……。
相信係因為你老公一直對你好,所以你拒絕接受事實,但呢啲行為好明顯表示佢已有異心,唔係佢話冇野就冇野。現階段希望佢知錯啦。

大宅

vvvkkkwong 發表於 17-11-28 09:41
平時佢又真係好錫我,相處都好好,一直都覺得同佢一齊好幸福,完全無問題,所以今晚我都會等佢收工傾下, ...

支持你呀樓主, 跟老公傾互信及包容及知足都好緊要,跟女仔朋友傾電話,可以大方啲,大家都有自已的朋友, 千奇要心平氣和,因為有了bb, 所以不要動氣 ,加油加油

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

回覆 Joannechau777 的帖子

岩....有老公仔女唔代表咩

複式洋房

BIGPAT 發表於 17-11-28 10:04
普通朋友,會半夜又傾, 朝早又傾?
穩鬼信.

所以最後都比我發現佢同女仔傾計,我都知亦唔開心,今晚問過亦知道佢自己都想同人傾,但做既我只有同佢傾,嬲佢,表明唔鍾意我都無咩做到,希望佢係一時新鮮,佢知錯比一次機會佢,比佢知道再有下次我唔會再咁算。係到講係我無同朋友講無人聽我講,我想有人聆聽下比自己冷靜啲,或者比我講我既不滿咁,因為講真我內心真係好唔開心,越知佢地傾唔單止一次或更多,又或者佢同我訓緊教走起身同其他女仔傾計,我真係好傷心

複式洋房

衝勁BB 發表於 17-11-28 10:05
你有冇問佢同呢個「普通朋友」傾咩要日傾夜傾?

佢話係個女仔打比佢,但我都知一個邊拍得響呀,我都有同佢講如果你無心同人傾,點解佢又要無聽又打返比人,半夜唔話訓緊教,所以我知道我老公都心動亦想同人傾,佢話只係普通朋友,好我都只可以信佢,希望經過今次佢明我唔接受咁樣啦

公爵府

其實你對佢動之以情,問佢想唔想個bb出世就無老豆,係咪要破壞人哋家庭,破壞自己嘅家庭。或者係個女人主動勾引你老公,但你老公肯定身痕先會同佢癲,幸好你發現得早,唔係真係無眼睇,不過你真係要昅實佢,同埋多d同佢講耶穌,佢咁心野,真係唔知幾時又遇到下一個狐狸精。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 vvvkkkwong 的帖子

你老公話普通朋友,男人嘅角度應該係指未有性關係,但曖昧就肯定有,否則一男一女又唔熟,有乜好傾,
幸好你發現得早,睇緊D,和老公多D互動,少D返外家。

你老公肯唔肯同個女人絕交丶block左佢先?

別墅

vvvkkkwong 發表於 17-11-28 20:47

佢話係個女仔打比佢,但我都知一個邊拍得響呀,我都有 ...

個女人係邊度識?

複式洋房

goodgoodman 發表於 17-11-29 12:49
個女人係邊度識?

問佢佢話個女仔係以前同事,近排見返

複式洋房

Joannechau777 發表於 17-11-28 10:07
你手機存下個個女人個名,如果佢半夜message 比對方,你cap圖,包括老公同個個女人上線的圖,叫佢解釋,當 ...

琴晚同佢傾左好耐,佢話後悔,都知道半夜同有老公既女人傾電話唔好下次唔會,所以我都原諒佢,但就留意住先,佢都話同個女仔講左老婆話唔鍾意,希望佢真係有同個女人講啦。

別墅

vvvkkkwong 發表於 17-11-29 13:15
問佢佢話個女仔係以前同事,近排見返

有冇約出街?點解你老公都想搵人傾計?佢有唔開心咩

複式洋房

Miulo 發表於 17-11-28 21:25
其實你對佢動之以情,問佢想唔想個bb出世就無老豆,係咪要破壞人哋家庭,破壞自己嘅家庭。或者係個女人主動 ...

我都不停問老公點解個女仔有家庭可以咁得閒半夜三更打比你,佢先話原來個女仔老公返工唔定時,所以可能老公成日唔係身邊悶搵佢喎,咁我都有講佢悶就就要半夜搵人,朋友都無理由咁啦,我都睇得出我老公都錯,唔推人,又或者佢根本係想同人傾,因為我都睇得出平時願意訓訓下傾個女仔信息就知佢自己都想同人傾,所以我老公都有錯,就算朋友都可以做得光明正大啲,但之後佢都好似好有悔意,我講左好多道理,不停講,希望佢明,唔好因爲佢自己破壞人地自己既家庭

複式洋房

goodgoodman 發表於 17-11-29 13:20
有冇約出街?點解你老公都想搵人傾計?佢有唔開心咩

出街佢就就無,但個女仔有約佢,但佢無答案,個女仔打比佢佢話唔識推人,佢話大多數佢做聆聽,個女仔講,因為佢話大多係個女仔有時話悶搵佢傾計,佢又話可能一時心動想同人傾計,但我都有見佢打返比人同好留意電話有無信息。就算朋友都可以做得光明正大啲,同埋佢地傾計啲時間錯晒,夜晚偷偷地傾先令我唔鍾意,可能佢有啲野唔想同我傾啦,又或者我做唔到佢傾心事既人,其實我一直都有話想佢咩都同我分享,但佢又未必可能咩事都同我講,可能我依方面都做得唔好啦。

首頁

尾頁

跳至