自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

巨星幫時已鍾意佢, 一路都好欣賞佢, 加油

禁止訪問

大宅

ksviola 發表於 18-1-2 11:36
鐘意呢type星
讀好書
完成做孩子應有責任

佢乖仔型像唔係扮出來,係佢本身已經係讀書叻又考順,遇到低潮時亦無自怨自艾,好欣賞佢,亦係年輕人嘅榜樣

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

佢得獎時說話都好大方, 完全對他改觀!! SUPPORT

伯爵府

ksviola 發表於 18-1-2 11:36
鐘意呢type星
讀好書
完成做孩子應有責任

無錯,我都同仔講,你努力完成大學,之後就可以自己走自己既路,想做咩都得,就算揸巴士(仔細個時好鐘意),只要養得起自己就可以,希望我仔都好似石敢當咁,做一個努力青年

睇好佢

男爵府

bbpompom 發表於 18-1-23 09:29

係~
講得最好最得體係佢..
而家難得見0既叻仔, 有腦~
有文有路~

男爵府

natnat_tsang 發表於 17-12-1 10:23
石敢當唱歌我一向都覺得唔錯.... 睇完降魔+埋主題曲, 真心like...

Me too ar

子爵府

bbpompom 發表於 18-1-23 09:29

珍珠宮

個角色佢拿揑得好,呢個角色唔易做,佢戲齡經驗唔多做得咁好,有天份!

珍珠宮

侯爵府

2018母親節勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

Cathy1121 發表於 18-1-2 11:38
自從石敢當後,才留意佢!
多左看他訪問,男拔畢業,怪之他訪問,用詞豐富,不流表面,好耐好耐冇買CD的我 ...
對,其實陳柏宇唱歌都好聽的,但一路以黎聽胡鴻鈞講野都覺得好大方,又唔會話過份謙虛。而柏宇呢,有時覺得佢講野口氣大左少少。呢個係其中一個我較喜歡胡鴻鈞既原因。

瑪瑙宮

好媽媽勳章

Chan2015 發表於 17-12-1 10:02
不嬲都鐘意佢唱歌,估唔到做戲都咁俾心機,睇好佢

子爵府

認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 15週年勳章

nazcaline 發表於 17-12-1 05:24
本尊原來真係好認真揣摩角色,有努力有用腦唔係僥倖撞彩的,本來已經好鍾意佢,睇完呢篇更加欣賞佢,仲要零 ...

胡很有內涵

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

B612星球 發表於 17-12-1 18:49
同J2「背遊中亞」的Chris是同班同學

2個我都鐘意睇

大宅

zola 發表於 18-1-23 18:30
對,其實陳柏宇唱歌都好聽的,但一路以黎聽胡鴻鈞講野都覺得好大方,又唔會話過份謙虛。而柏宇呢,有時覺得 ...

胡我好鐘意!陳栢宇其實之前套喜愛夜蒲都做得好好又搞笑!

水晶宮

佢好多才多藝!成套劇只睇佢!

侯爵府

2018母親節勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

RCTY 發表於 18-1-23 21:54
胡我好鐘意!陳栢宇其實之前套喜愛夜蒲都做得好好又搞笑!
哦…原來佢有份做的,戲份多嗎?

男爵府

回覆樓主

佢參加超級巨聲時,已覺佢唱歌好聽

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

佢2010年參加巨星比賽時先大學1年級,之後一路繼續讀大學,一路代表香港周圍去比賽,直至2013年以良好成績大學畢業。之後才叫做正式全職進入演藝圈。這是我最近才知的資料!我最近才對他多些認識!

佢係一個好有分寸、凡事按部就班、好乖既年青人!

仲有,佢其實好搞笑,最近係youtube睇過佢過去好多視頻,好好睇,最鍾意佢同坤哥扮不和搞笑短片,好得意好可愛!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主

唔怪之得佢早兩晚得獎詞,咁好文彩

首頁

尾頁

跳至