少年成長

跳至

首頁

尾頁

別墅

kitbebe 發表於 17-12-8 09:21
去68買啦!!
呢間好難揀

禁止訪問

BB防敏心得分享勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章

大宅

同佢一齊去買, 咁大個會有自己主見

男爵府

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

我以前中學都好介意人地點睇,你同佢一齊去揀啦,咁如果佢揀D太唔適合你又可以比意見佢,你又可以知佢想要咩,仲有親子時間

複式洋房

比錢佢自己同同學仔買啦
佢自己仲意咩款就買咩款

大宅

親子王國15週年勳章

阿女長大啦, 未必係你買嘅唔好, 佢地只不過係想自己買

男爵府

炎夏勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

叫佢自己去 COUNTER 買,但要限 BUDGET

大宅

親子王國15週年勳章

下次同佢一齊去買

子爵府

+5熱血勳章

回覆樓主:

樓主,或者你睇吓下面果款,問你女啱唔啱。我覺得幾好著又唔貴,又唔係勁低要

【我剁手都要买的宝贝(天天特价5条宝娜斯全棉舒适学生纯棉质面料黑色中低腰内裤三角裤),快来和我一起瓜分红I包】http://m.tb.cn/h.z4NWuG 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥fHIt0QWUSY0¥后打开(emoji)手淘(emoji)

子爵府

+5熱血勳章

回覆樓主:

有post話68底底減價,今次有棉質添,你同女去睇吓啦
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=20885615

大宅

帶佢去百貨公司買,唔好去街市,可能感覺會好啲

珊瑚宮

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

高腰又真係會覺得似阿婆底,68好多後生女幫襯,同佢一齊去一齊揀睇吓啱唔啱,又可以大約知道佢鍾意D咩款

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

同囡囡一齊去買俾佢自己揀

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

貓山公主 發表於 17-12-4 10:58
唔使青少年...
我仔7歲都要求買平腳深色全棉底底, 最憎公仔底褲.
底褲佢著, 俾佢自己揀~~ ...

同意 , 用家話事 。

子爵府

回覆樓主

同佢一齊去買過d新

別墅

咁咪同佢一齊買囉,一人退一步

禁止訪問

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

taratina 發表於 17-12-12 23:57
回覆 多啦綺夢 的帖子

sixty eighty 又真係好抵, PROMOTION 經常$128 3-4條UNDER了

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

LucaLuLu 發表於 17-12-15 10:52
我以前中學都好介意人地點睇,你同佢一齊去揀啦,咁如果佢揀D太唔適合你又可以比意見佢,你又可以知佢想要 ...

男爵府

BB防敏心得分享勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

一齊去買,順便做吓buddy,傾吓計,了解吓時下少女思想
大家可以去我的文討論墾丁旅遊問題

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &fromuid=713096

首頁

尾頁

跳至