教育王國 - 自由講場 - Baby Kingdom - 親子王國 香港 討論區

義工

自由講場 今日: 426|主題: 966616

跳至
教育王國

珍珠宮

國民生產總值:34290

點解註冊唔到,唔知咩問題。 有冇人教我可以點做?

珊瑚宮

國民生產總值:106010

Poo得好勳章 2018勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

唔駛再註冊架喎!login咪得囉

大宅

國民生產總值:1149

畀面勳章

小紅梅 發表於 17-12-2 18:53

用返 bk a/c就可以, 唔使特登註冊

珍珠宮

cattz288 發表於 17-12-2 18:58
唔駛再註冊架喎!login咪得囉

用bk登入試過唔得,再註冊都唔得

珍珠宮

MissUmuch 發表於 17-12-2 18:58
用返 bk a/c就可以, 唔使特登註冊

大宅

國民生產總值:4473

小紅梅 發表於 17-12-2 19:01

再試多次都唔得?

侯爵府

國民生產總值:21788

我都唔得所以咁多年只係睇,想問野都唔得

珍珠宮

homei888 發表於 17-12-2 19:44
再試多次都唔得?

其實我試左好耐,乜方法都唔得先上嚟求助

珍珠宮

姸媽 發表於 17-12-2 20:08

我都係齋睇左好耐

大宅

畀面勳章

剷 apps, 再 裝過, 試吓, 我一直用 bk a/c 2邊玩

大宅

國民生產總值:1306

回覆樓主

可能係app未update, 我啱啱試咗用BK戶口login, OK 喎

珍珠宮

MissUmuch 發表於 17-12-2 20:17
剷 apps, 再 裝過, 試吓, 我一直用 bk a/c 2邊玩

鏟左要裝好啲有反應,不過都係唔得,我用bk名登錄話我未註冊,我去註冊話我用戶名已存在,再改用戶名話我電話號碼已存在,去找回密碼話我用戶資料不匹配。
我決定用c6個電話號碼再開

珍珠宮

BB_Baby 發表於 17-12-2 20:20
可能係app未update, 我啱啱試咗用BK戶口login, OK 喎

我未得呀

琥珀宮

國民生產總值:199761

2018勳章 醒目開學勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

EK從來唔駛再註冊,登入就得個喎

超級版主

國民生產總值:121453

2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章 瞓得好勳章

小紅梅 發表於 17-12-2 18:53
請聯絡管理員
http://www.baby-kingdom.com/helpdesk/upload/open.php
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

超級版主

國民生產總值:121453

2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章 瞓得好勳章

姸媽 發表於 17-12-2 20:08
請聯絡管理員
http://www.baby-kingdom.com/helpdesk/upload/open.php
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

大宅

畀面勳章

小紅梅 發表於 17-12-2 20:29

鏟左要裝好啲有反應,不過都係唔得,我用bk名登錄話我未註冊 ...

好明顯 ek玩你

珊瑚宮

國民生產總值:106010

Poo得好勳章 2018勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

wong2323 發表於 17-12-2 20:51
請聯絡管理員

順便問埋, ek android版係咪出唔到公仔架?

侯爵府

國民生產總值:21788

wong2323 發表於 17-12-2 20:54
請聯絡管理員

唔該晒

伯爵府

國民生產總值:17171

畀面勳章 BK Milk勳章

小紅梅 發表於 17-12-2 20:29

鏟左要裝好啲有反應,不過都係唔得,我用bk名登錄話我未註冊 ...

我都係咁,所以放棄咗

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.