用戶登入

找回密碼 | 註冊

19oC.83%

義工

自由講場 今日: 2068|主題: 955826

飲食配合做機減肥效果如何?

伯爵府

國民生產總值:15663

我苦戰N年都冇咩好大效果,個別位置肥肉,倒如大肥側、手臂bye bye肉,真係好難消滅,就算成個人瘦咗呢啲位置仍然存在,做機唔知效果大唔大?有冇分享?

珍珠宮

國民生產總值:40202

2018勳章

20020116 發表於 17-12-4 10:42
我苦戰N年都冇咩好大效果,個別位置肥肉,倒如大肥側、手臂bye bye肉,真係好難消滅,就算成個人瘦咗呢啲位 ...

飲食+運動 努力

伯爵府

國民生產總值:18668

我苦戰N年都冇咩好大效果,個別位置肥肉,倒如大肥側、手臂bye bye肉,真係好難消滅,就算成個人瘦咗呢啲位 ...

行樓梯修大脾有效

複式洋房

國民生產總值:137

其實做機效果大唔大主要係睇做咩機
我自己就覺得效果好好

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎