潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

唔好意思,又係我,選擇困難症,大家可唔可以幫幫手,如果係你地三揀二,你地會點揀?Thanks!

......................................................

Updated 分享
已買toolbox 20 blue agate evercolour 勁靚, I m in love with her, 死中左H毒

子爵府

回覆樓主:

真係好難揀哦!

Lindy 30 - Bolide 27 - Toolbox 20

我實際上都係咁揀,我next target係toolbox 20

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

Lindy30

子爵府

2018母親節勳章

回覆樓主:

首選3. 次選1

大宅

andersmama 發表於 17-12-4 15:32
真係好難揀哦!

Lindy 30 - Bolide 27 - Toolbox 20

㨂唔到,以前鐘意Lindy, 但好多假野,所以15 16。

男爵府

我三款都有, 好用度是 toolbox~Lindy~bolide

wcpcelia    發表於 17-12-7 10:30

大宅

magleo 發表於 17-12-5 08:50
我三款都有, 好用度是 toolbox~Lindy~bolide

Agreed !

子爵府

Beibeisam 發表於 17-12-4 14:28
唔好意思,又係我,選擇困難症,大家可唔可以幫幫手,如果係你地三揀二,你地會點揀?下面顏色。Thanks!

...

如果係圖中色和size , bolide , toolbox , lindy

Lindy 30重到你唔想用

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Lindy & Bolide
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

Toolbox - bolide - Lindy

伯爵府

1. Lindy
2. Bolide
3. Toolbox

侯爵府

回覆樓主

Bolide > toolbox, lindy 30 in this color is not so attractive

大宅

Ms_Phoebe 發表於 17-12-6 15:21
Bolide > toolbox, lindy 30 in this color is not so attractive

咁如果Lindy 26 phw Etain 呢?

侯爵府

Beibeisam 發表於 17-12-6 16:44
咁如果Lindy 26 phw Etain 呢?

個人覺得etain ghw 靚d, etain is prettier than etuope if only phw is available, L26 size is good

大宅

Ms_Phoebe 發表於 17-12-6 16:53
個人覺得etain ghw 靚d, etain is prettier than etuope if only phw is available, L26 size is good :fu ...

Thanks for your advice!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

lindy-- bolide-- toolbox

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

回覆樓主:

如果只限圖中呢3個size同顏色,我prefer Bolide27

大宅

好媽媽勳章

回覆樓主

我三款都有,你喜歡嘅色我就麻麻,三個袋都各有特色。

Lindy 30唯一唔好係Bulky但可以放好多嘢,Bolide 27容量最細但孭上身好靚,Toolbox 20估唔到容量比Bolide 27大,孭上身個手挽向下垂冇咁好睇。

別墅

回覆樓主

Bolide, Toolbox, Lindy

首頁

尾頁

跳至