網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

買書柜兩件, 店主話可以+ $ 送到我住處....
請問信得過嗎?
我仲有D咩要留意/確定....?

另外,我見到有D運輸公司在香港有倉, 係米將柜由店主先運去香港倉, 再送我家?? THX 

有無安裝CF可介紹呢?##################################################################

多謝jje介紹安裝 CF林生俾我

D運輸公司見到我書櫃又長又重都唔做我生意
林CF勁熱心替我安排運輸送到我家上埋樓,又細心安裝,有問題即覆
非常順利就按排好了,我都唔洗煩。
真是出路遇貴人
Yeah! 有須要可以介紹大家好彩無自己安裝,兩公婆吵架都會,因為個櫃都好多配件。
花好多心力先砌好。
P.S.未必馬上回覆, 請等等

1號閑人    發表於 18-1-12 12:26
333s    發表於 17-12-23 22:09

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

問清楚係送到門口就冇乜問題。
我試過只送到香港倉,要加錢先肯送到樓下再加錢先肯送上門。
亦試過加錢包送貨安裝。
書架自己砌啦,通常跟圖紙都砌到。我自己砌過兩個

333s    發表於 17-12-23 22:18

男爵府

thx a lot

男爵府

Yeah

男爵府

Jumama24 發表於 17-12-4 15:05
請問信得過嗎?

請問個櫃同運費幾錢呀?可分享link 嗎?

象牙宮

請問信得過嗎?

林CF勁熱心替我安排運輸送到我家上埋樓,又細心安裝,有問題即覆

非常順利就按排好了,我都唔洗煩。

煩你給我, 林CF的聯絡電話。
謝你。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

oi_oi 發表於 17-12-16 17:55
請問個櫃同運費幾錢呀?可分享link 嗎?

简约书柜书架自由组合带门储物柜玻璃门抽屉可加锁经济型书橱

https://item.taobao.com/item.htm?id=556074107369 

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

加鎖更佳。 防工人偷。

理性討論交流者。

象牙宮

tantanmama 發表於 17-12-4 23:20
問清楚係送到門口就冇乜問題。
我試過只送到香港倉,要加錢先肯送到樓下再加錢先肯送上門。
亦試過加錢包送 ...

書架自己砌啦,通常跟圖紙都砌到。我自己砌過兩個

你太利害了吧? 書柜有門,不難砌么??

理性討論交流者。

象牙宮

找廣東省, 運費會不平D?

理性討論交流者。

別墅

請問信得過嗎?

勁!!可以pm CF資料嗎?

大宅

2018復活節勳章 Poo得好勳章

可以要CF同書櫃資料嗎? 謝謝

別墅

回覆樓主

想要資料(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

可以PM我, 想要CF資料, THX

男爵府

回覆 Jumama24 的帖子

可以PM CF資料俾我嗎? 謝謝

大宅

回覆樓主:

我都想要cf info,. thanks

珍珠宮

15週年勳章

個書架幾靚,
有無 link ? thx

別墅

我都想要林CF電話,please pm thanksss

別墅

可以PM我, 想要CF資料, THX

子爵府

請問信得過嗎?

好壯觀呀!!但又好靚
1號閑人: 外汇牌价再加1.5%手續費,簡化了的公式: 101.5/"港币现汇买入价"

首頁

尾頁

跳至