網購天地

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

虎到金來勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 貓狗褓姆

我們決定12月8日起暫停接受新登記貨件及只收已登記貨物直至完全解決雙十一問題為止。換句話說,雙十二檔期我們暫時不能為您服務,請不要將雙十二的戰利品寄來直至另行通知。

多謝您們一直支持,甚至我們爆倉後,依然收到很多『加油』。就算我們改變了只收5公斤以上的物品,依然收到大量貨件。但面對即將來臨之雙十二及聖誕檔期,以我們現在的人手,我們預見了另一次的爆倉危機。所以我們決定,12月8日起停止新件登記,只收已登記貨品,即雙十二檔期我們暫時不能為您服務,請不要將雙十二檔期的戰利品寄來,直至另行通知。

在此期間,我們會:

1.全力處理後雙十一爆倉引發的後續問題,包括全力派貨、處理寄錯、失件等問題
2.搬倉 – 我們已找到新的大型倉庫並會儘快搬遷
3.更新電腦系統
4.修正業務方向

雙十一受影響的客戶,我們會全力加急派件並且儘快修正之前的問題。

對於多次修正的䇿略下仍未能完全解決問題,希望大家原諒。現在派送緩慢,但累積的訂單有望於本週執完在下週完全派送。現在儘力送返所有貨件比大家。希望於十二月下筍重新出發。

至於之前有二次優惠仍未使用的朋友,您的優惠可延至下次消費使用。

再一次,向受影響的顧客及員工們致歉。對不起。

大宅

famhappy 發表於 17-12-6 14:26
我們決定12月8日起暫停接受新登記貨件及只收已登記貨物直至完全解決雙十一問題為止。換句話說,雙十二檔期 ...

佢地都幾好,最少知道自己處理唔到下一次爆倉,停收貨

別墅

BBGO

子爵府

回覆樓主:

邊一間?

珍珠宮

虎到金來勳章

Bling11 發表於 17-12-6 17:08
邊一間?

點對點

男爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

雖然未用過哩間,不過有交帶哩點絕對值得一讚 (當然再早D就最好啦~) 唔洗等D未收貨嘅客估估吓

公爵府

2018復活節勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

點對點 加油!

用戶要求終止服務

回覆樓主:

其實,佢真係算唔錯,有交帶,起碼肯停收貨,搞掂晒之前未搞掂嗰啲先

收費算好平,就算加價之後,都希望有機會用返,希望佢唔止收大貨....如果唔係大貨都一定會用返佢

侯爵府

famhappy 發表於 17-12-6 14:26
我們決定12月8日起暫停接受新登記貨件及只收已登記貨物直至完全解決雙十一問題為止。換句話說,雙十二檔期 ...

十卜十卜,P2P!

欣賞你地一直努力解決問題而唔係之前果幾間咁……值得辛苦經營儲落嘅粉絲繼續支持。

遲D我有大件野淘樂意試用你!

大宅

雙11呢一役, 佢哋肯定蝕好多. 蝕住嚟做可見佢哋真係有責任心, 希望佢哋做得住啦.

首頁

尾頁

跳至