想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

Ellababe 發表於 17-12-12 23:41
我喺瑪麗做呀,應該二月開始,政府冇得指定醫生架!
我系威院私家啊,私家有得指定醫生!甘你而家開始左養宮未?

子爵府

回覆 kellypp70 的帖子

因為我係人工周期,要塞藥塞到十二週。
我之前係網上搵到篇文章話L-Arginine一日1500mg,我係healthishop.com買咗Swanson,至於菠蘿酵素就一日250mg,我係iherb買。
我仲有4樽L-Arginine 未開過,樽菠蘿酵素因爲只係放胎個幾日吃,只吃了十幾粒,仲有成樽,你有興趣可平讓俾你,我之前都平讓咗啲俾另一個JM,你有興趣話我知。

祝你一次成功!

複式洋房

HOPEFORBB 發表於 17-12-13 00:21

菠蘿酵素係邊個牌子呀?有無英文藥名呀? thanks ~

子爵府

回覆 mrsym 的帖子

Bromelain
牌子now同nature's plus我都買咗同試過,其實都無咩指定牌子,自己揀。我自己就睇劑量同份量,因為唔吃得多,只吃幾天,成功咗淨返就會浪費。有啲JM所以買新鮮菠蘿芯分5日吃。

大宅

HOPEFORBB 發表於 17-12-13 00:21

Thank you.L-arginine 幫助放胎嗎? 請問要幾時開始食,食到放胎停嗎?

我都考慮緊 買菠蘿烤素定係 買菠蘿芯
又係驚買完 食唔曬放喺度

叫天不應

子爵府

L-arginine 係幫助增厚內膜,我cycle一開始就有吃。
你可以試吓新鮮菠蘿芯,咁就無食淨嘅煩惱。

別墅

HOPEFORBB 發表於 17-12-14 19:16

L-arginine 係幫助增厚內膜,我cycle一開始就有吃。
吾好意思,其實我想問食菠蘿芯有咩用?

子爵府

回覆 Yanyanngng 的帖子

我之前係呢度爬文,見到有JM話可以增加著床機會,菠蘿芯有種物質叫bromelain,作用似aspirin咁。但係咪真,就唔肯定,我自己就有吃。

首頁

尾頁

跳至