美容扮靚

跳至

首頁
12345...14

尾頁

大宅

wyeth冷知識勳章

好矛盾呀⋯邊間好D呀

大宅

wyeth冷知識勳章

thkthk1818 發表於 17-12-10 23:56
好矛盾呀⋯邊間好D呀

Up

男爵府

回覆樓主

A記,平,冇任何預繳式消費。但就冇得見醫生,治療師做。環境衛生都乾淨嘅,但絕對唔係超靚豪華feel,走平實路線
C記, 先見醫生,如果要打結焦就醫生負責,其餘就治療師。貴啲,要買療程。環境相對豪華

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

MongLeung 發表於 17-12-11 11:22
A記,平,冇任何預繳式消費。但就冇得見醫生,治療師做。環境衛生都乾淨嘅,但絕對唔係超靚豪華feel,走平 ...
CoSMAX亦可以不買COURSE , 以遂次計, 一D 都唔HARDSELL。
開Course 係以5次或十次計, 其實唔多, 打完斑, KEEP住做, 皮膚會好有光澤。

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

民房

回覆 wawaliluk 的帖子

聽你咁講感覺Cosmax幾好,我剛剛打電話過去咨詢,原來如果有人推介會便D,唔知你能否帶我入門,真係好想除左面上的斑斑。

公爵府

irching 發表於 17-12-11 14:26
回覆 wawaliluk 的帖子

聽你咁講感覺Cosmax幾好,我剛剛打電話過去咨詢,原來如果有人推介會便D,唔知你能 ...

成日有優惠俾新客,幾時送d優惠俾舊客
我pm你
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

好矛盾呀⋯邊間好D呀
COSXXX

男爵府

wawaliluk 發表於 17-12-11 11:53
CoSMAX亦可以不買COURSE , 以遂次計, 一D 都唔HARDSELL。
開Course 係以5次或十次計, 其實唔多, 打完斑, KE ...

佢逐次係咪$2900一次?

公爵府

MongLeung 發表於 17-12-11 17:56
佢逐次係咪$2900一次?

係,逐次$2900,5次9折,10次85折。
有時有promtion俾新客,8折。

大宅

wyeth冷知識勳章

wawaliluk 發表於 17-12-11 18:37
係,逐次$2900,5次9折,10次85折。
有時有promtion俾新客,8折。

咁銅鑼灣好D定中環好D?

公爵府

thkthk1818 發表於 17-12-11 19:38
咁銅鑼灣好D定中環好D?

冇去過中環,冇得比較。

禁止訪問

公爵府

IloveJJ 發表於 17-12-11 23:28
$2900係1064?治療師做?

1)唔識係咩機,對我來說,最重要係有良好效果
2)3楼有jm答左你問題,請自行看

禁止訪問

大宅

好矛盾呀⋯邊間好D呀

Cosmax Definitely if price is not a concern.

公爵府

IloveJJ 發表於 17-12-11 23:37
我係想知,醫生係咪建議你做咩treatment?定點?1064?我而家A+做緊,缺點係無醫生俾意見你,我想睇下Cosmax ...

我係最易打甩的雀斑,醫生每15-18個月同我打一至二次結焦已可以,平時做嫰膚laser,各人皮膚不同,你上去做一次療程,或上cosmax web site睇下係啱機。
p.s.我真係無特別問或特別記住部機,但估計部機價一定唔止$75,000。

禁止訪問

公爵府

IloveJJ 發表於 17-12-12 07:34
Thanks,即係一次已打晒了,只是一年後再打新出的?咁咪$2900就得?
p.s.1064不是部機既名,是波長,即是不結 ...

因我係最易甩的雀斑,醫生打會結焦的已攪掂,所以冇其他更好建議。
可能荷爾蒙斑、蝴蝶斑、汗斑那些較難退的,醫生才會建議有其他療程方法可以做。
真心講,顧客鬼識咩機,全部係d顧問同客人介紹會做d咩機,唔通係療程房度即上網查部機嘅資料,是否對辦? 所以揀間有商譽嘅醫美係非常重要,同埋最初唔好俾一大筆錢買療程,每人效果不同,其他人做完有出色效果,自己未必有,做左1,2次後,見到皮膚有嘩一聲改善才繼續幫襯落去也不遲。

禁止訪問

男爵府

wawaliluk 發表於 17-12-12 08:41
因我係最易甩的雀斑,醫生打會結焦的已攪掂,所以冇其他更好建議。
可能荷爾蒙斑、蝴蝶斑、汗斑那些較難退 ...
你好,想問下cosmax果個未去過,第一次上去登記個專業團隊 度身訂製個人療程 呢個要幾錢架?因為唔知咩醫美岩我皮膚 thanks

首頁
12345...14

尾頁

跳至