自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如題, 試過幾個網站0係轉換mp3時都會彈d奇怪網頁出黎, 驚有毒
請jm介紹安全唔會彈d奇怪網頁出黎既俾我呀
謝謝

大宅

回覆樓主:

我都想知,留毛学野

寶石宮

2023年兔年勳章

瑤瑤~ 發表於 17-12-11 00:40
如題, 試過幾個網站0係轉換mp3時都會彈d奇怪網頁出黎, 驚有毒
請jm介紹安全唔會彈d奇怪網頁出黎既俾 ...

都想知

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主:

Keepvid,我用左好耐

公爵府

回覆樓主:

http://www.theyoump3.com

好用,video 或 mp3都得。
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

男爵府

回覆樓主

留毛學野

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Charlotte_mom 發表於 17-12-11 08:19
Keepvid,我用左好耐

謝介紹,岩岩試左但佢轉唔到mp3格式
之後見到一係要用keepvid music/keepvid pro先有得轉mp3
但要俾錢買,或俾email佢送free try(唔知有冇限free try多少次?)
請問你係俾錢買定係free try?
many thx

別墅

入去你想dl嘅youtube,然後喺網址度唔要"ube",再撳1次enter,就可以dl mp3,或者mp4,或者gif

珍珠宮

Honey 發表於 17-12-11 09:11
http://www.theyoump3.com

好用,video 或 mp3都得。

謝介紹,岩岩喺手機試左,會彈奇怪網頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

katybbb 發表於 17-12-11 09:57
入去你想dl嘅youtube,然後喺網址度唔要"ube",再撳1次enter,就可以dl mp3,或者mp4,或者gif ...

意思係唔洗用apps? 直接改 .mp3?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

留毛學嘢

子爵府

開心吸收勳章 玩具勳章 趣教勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

https://youtubemp3converter.to/
ToBy GiNNy VinCent

珍珠宮

入去你想dl嘅youtube,然後喺網址度唔要"ube",再撳1次enter,就可以dl mp3,或者mp4,或者gif ...

岩岩試左成功左,謝謝你

katybbb    發表於 17-12-11 10:56

大宅

請問iphone係咪用唔到呀?

珍珠宮

ChloeMa 發表於 17-12-11 10:09
意思係唔洗用apps? 直接改 .mp3?

我岩岩試完,唔使用apps, 你copy左Youtube link刪左ube按enter就得
入到去佢會叫你揀轉做mp3/mp4/gif格式
都幾易用,無彈奇怪網頁出黎,但有叫人俾錢入會,但我無俾

珍珠宮

vincentoby 發表於 17-12-11 10:17
https://youtubemp3converter.to/

好易用,成功左,謝謝你

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

瑤瑤~ 發表於 17-12-11 10:29
我岩岩試完,唔使用apps, 你copy左Youtube link刪左ube按enter就得
...

謝謝! 一陣試下先。

我尋日都揾緊apps, 不過唔成功。 今日見到你個post,啱啱好!

水晶宮

瑤瑤~ 發表於 17-12-11 10:29
...

唔得喎,可以教下我嗎?

https://www.youtube.com/watch?v=2s-w7TIY-MM&feature=youtu.be

珍珠宮

ChloeMa 發表於 17-12-11 11:49
唔得喎,可以教下我嗎?

https://www.youtube.com/watch?v=2s-w7TIY-MM&feature=youtu.be

就咁將www.之後個youtube刪左“ube”呢幾個字母,然後enter就入到去了
如果都係唔得,你試12樓jm個website, 仲容易d就咁copy and paste就整到

公爵府

成功 too, thanks!!
去 youtube website.

首頁

尾頁

跳至