論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

如果想自己去搞新工人的約/簽證,記得去新地址呀,我今日蠢左去左舊地址。新地址是灣仔香港灣仔駱克道33號,Mass Mutual Tower 18樓。

寶石宮

2023年兔年勳章

Rabbit_cat 發表於 17-12-12 10:03
如果想自己去搞新工人的約/簽證,記得去新地址呀,我今日蠢左去左舊地址。新地址是灣仔香港灣仔駱克道33號 ...

謝謝分享

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

又話係力寶既??
放下自在

男爵府

Rabbit_cat 發表於 17-12-12 10:03
如果想自己去搞新工人的約/簽證,記得去新地址呀,我今日蠢左去左舊地址。新地址是灣仔香港灣仔駱克道33號 ...

地址好似唔啱,樓主唔該解釋下

別墅

juanmc 發表於 17-12-12 22:02
地址好似唔啱,樓主唔該解釋下

我昨天去幫新姐姐搞transfer employer 交contracts, apply working visa 及交OWWA 費用,全部都在 Mass Mutual Tower 18 樓。見姐姐們申請renew contract 都是在同一地方搞。以下相是我去錯地方後,保安員叫我影底的新地址。

別墅

Rabbit_cat 發表於 17-12-13 10:14
我昨天去幫新姐姐搞transfer employer 交contracts, apply working visa 及交OWWA 費用,全部都在 Mass Mu ...

但下星期去取回已蓋印的新contract及交verification fee就去另一地方,他們比了地址我,好像叫United Centre。我就未有時間check 在那裏。

別墅

Rabbit_cat 發表於 17-12-13 10:16
但下星期去取回已蓋印的新contract及交verification fee就去另一地方,他們比了地址我,好像叫United Cent ...

我的新姐姐已在香港做開的,是否申請第一次來港的就不同地方?

首頁

尾頁

跳至