用戶登入

找回密碼 | 註冊

25oC.75%

義工

自由講場 今日: 3480|主題: 955669

有冇人用開BUYUP集運?

珍珠宮

國民生產總值:46551

2018勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2017媽媽節

淘寶新手,第一次玩集運,揀咗BUYUP集運因為可以24小時響順豐智能柜取件好方便,但我上星期六已集運,上佢網亦顯示埋順豐個運單編號,但到今日都未收到到貨消息,上順豐網用運單編號去check又話冇此單;想問BUYUP一般幾多日運到貨嚟? 我見同事用多寶,今日集運翌日就收到message取件喇。

孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

大宅

國民生產總值:4621

Giant 發表於 17-12-12 11:24
淘寶新手,第一次玩集運,揀咗BUYUP集運因為可以24小時響順豐智能柜取件好方便,但我上星期六已集運,上佢 ...

你直接問佢 連單號 話順豐check唔到
不過呢兩日要等下 因為雙12 未必甘快應機

子爵府

國民生產總值:11471

回覆樓主:

你係星期六幾點合併?每日4點截單,我唔記得星期日係咪休息

子爵府

國民生產總值:12914

2018勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 FRISO飲奶勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主

大部分集運星期六都唔出貨,因為運輸星期日休息,應該星期日至出貨,我之前用過自取櫃,落單後第4日收到sms有得攞

珍珠宮

bbq_swing 發表於 17-12-12 14:08
你係星期六幾點合併?每日4點截單,我唔記得星期日係咪休息

係下午合併的,不過啱啱上SF網,睇到已前往寄方收貨了,唔該晒妳呀 ,我諗聽日收到架喇。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

珍珠宮

竇漪房 發表於 17-12-12 14:48
大部分集運星期六都唔出貨,因為運輸星期日休息,應該星期日至出貨,我之前用過自取櫃,落單後第4日收到sms ...

唔該晒,新手,唔識集運規矩呀

大宅

國民生產總值:1663

回覆樓主:

我自己覺得buyup好慢,早幾日收到通知話貨到左,點知係系統搞錯,而家連單編號起buyup都唔見埋,呢次第二次經buyup, 我自取的真係唔覺佢快

公爵府

國民生產總值:27983

miffylaw 發表於 17-12-24 01:00
我自己覺得buyup好慢,早幾日收到通知話貨到左,點知係系統搞錯,而家連單編號起buyup都唔見埋,呢次第二次 ...

用左四五年我都走

男爵府

國民生產總值:5581

BK Milk勳章

回覆樓主

我一直用開 雙12 d貨收齊了

侯爵府

國民生產總值:20003

2018勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

so far so good la
但真係唔係特別快,但我d野唔趕,OK啦

男爵府

國民生產總值:8253

2018勳章

智能柜超慢

早幾日用完,星期四朝早比錢,check到星期六sf收左,最後要星期四淩晨1點先收到

大宅

國民生產總值:1663

回覆樓主:

起buyup個apps度邊可以揾到同buyup聯絡呀,貨無影,連單編號都無埋

複式洋房

國民生產總值:293

miffylaw 發表於 17-12-24 13:27
起buyup個apps度邊可以揾到同buyup聯絡呀,貨無影,連單編號都無埋

你試下係淘寶 search 夜貓菲兒,就應該搵到客服

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎