用戶登入

找回密碼 | 註冊

13oC.96%

義工

自由講場 今日: 593|主題: 956179

星夢郵輪

複式洋房

國民生產總值:237

請問各位美女,大家有冇去過星夢郵輪
請比意見
會係復活節出發

侯爵府

國民生產總值:23951

回覆 queenpoohsley 的帖子

你想知道邊方面嘅嘢?
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

大宅

國民生產總值:1705

開心吸收勳章 2017媽媽節

回覆樓主

我坐過星夢郵輪,成個行程真係幾嘆! 唔洗plan行程book酒店,船上餐廳選擇都唔少,船上又多野玩,最緊要玩到攰又可以返房抖~

玩到最後真係覺得唔夠喉咁囉,好想玩多幾日,嘿嘿,所以已經plan緊下年上去玩多次~

侯爵府

國民生產總值:23951

queenpoohsley 發表於 17-12-12 21:34
請問各位美女,大家有冇去過星夢郵輪
請比意見
會係復活節出發

記住你嘅主題係玩郵輪。上岸觀光只係好有限。如果你主要係行景點及購物,就要參加陸路團。

HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

大宅

國民生產總值:4599

開心吸收勳章

回覆樓主

好hea 好舒服 包食包住咩都唔駛諗

大宅

國民生產總值:1034

khara 發表於 17-12-13 17:13
我坐過星夢郵輪,成個行程真係幾嘆! 唔洗plan行程book酒店,船上餐廳選擇都唔少,船上又多野玩,最緊要玩到 ...

復活節出發的話,天氣適合小朋友玩水上滑梯嗎?

大宅

國民生產總值:2380

回覆樓主:

會唔會搖

男爵府

國民生產總值:6898

回覆樓主

我十月去勁多人, 自助餐好難搵位。 我不會再去。

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎