自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

今日某主題餐廳開始營業, 我趕快去試, 店内有供客人拍照的一對公仔, 全店只有 2 對, 坐我旁邊的 3 位年過半百的女士, 霸佔一對公仔超過 45 分鐘, 其他檯的客人只有一對公仔輪住影, 呢檯自私的客人, 影完相仲唔交翻對公仔出黎, 放係自己檯面. 我禮貌地去問佢地借用對公仔, 三位女仕互望, 有人仲想伸手按住. 我冇理照拎, 並說, 你地都霸咗好耐. 我當時已向職員反映, 但職員人手唔多, 我唔會怪佢地. 職員亦會多加留意. 我光顧後仲憑單據可以買禮物.

男爵府

有D人真係好自私,不過公仔同野食真係勁可愛呀

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

anny246 發表於 17-12-13 14:54
有D人真係好自私,不過公仔同野食真係勁可愛呀
連佢地自己都唔覺有問題先好野

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

回覆樓主

就係呢啲人做壞規矩
我諗再多呢啲自私人
就唔會再有呢啲公仔俾人影相

子爵府

回覆樓主:

子爵府

回覆樓主

如果攪到好似搶公仔咁, 又好似肉酸左D, 而且影食物都夠啦,小天使產品黎講, 依對公仔可影可唔影, 唔係好特別

大宅

wendykaka 發表於 17-12-13 14:44
今日某主題餐廳開始營業, 我趕快去試, 店内有供客人拍照的一對公仔, 全店只有 2 對, 坐我旁邊的 3 位年過 ...

地址?想試下!

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

yurijm 發表於 17-12-13 15:01
就係呢啲人做壞規矩
我諗再多呢啲自私人
就唔會再有呢啲公仔俾人影相
只營業到出年 5 月, 到時想影都冇.

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

faymi 發表於 17-12-13 15:04
如果攪到好似搶公仔咁, 又好似肉酸左D, 而且影食物都夠啦,小天使產品黎講, 依對公仔可影可唔影, 唔係 ...

每人只限 70 分鐘, 所以增取時間影相.

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

今日某主題餐廳開始營業, 我趕快去試, 店内有供客人拍照的一對公仔, 全店只有 2 對, 坐我旁邊的 3 位年過 ...

Twin stars

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

tianchan 發表於 17-12-13 15:05
地址?想試下!
已pm

寶石宮

2023年兔年勳章

45分鐘

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主

佢地係有不對既地方,但以主題餐廳黎講,只提供兩對公仔太少了。

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

Poyau 發表於 17-12-13 15:19
45分鐘
over 45分鐘

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

beehoneybee 發表於 17-12-13 15:19
佢地係有不對既地方,但以主題餐廳黎講,只提供兩對公仔太少了
也對

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

別墅

之前好多主題餐廳都會有好多公仔
可以比人全程keep住係一張枱,因為入座都有限時
不過當然有其他人問大家都會好好咁讓比人,畢竟係餐廳提供,唔係私家公仔
但係通常一個星期後D公仔就會好污糟,因為好多人摸過攬過又無洗……
所以最多都係影幾張相就放係度算

wendykaka    發表於 17-12-13 17:02

侯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

食物賣相唔錯喎....

首頁

尾頁

跳至