自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

好辛苦先瘦到20磅
而家一涷又忍唔到口又唔願做運動點算阿

寶石宮

2023年兔年勳章

llssisi 發表於 17-12-14 09:22
好辛苦先瘦到20磅
...

繼續努力 加油

大宅

減齡達人勳章

好辛苦先瘦到20磅
...

打回原形? 冬天係咁架啦!唯有等夏天再減過

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

irenengnsl 發表於 17-12-14 09:30
打回原形? 冬天係咁架啦!唯有等夏天再減過

又未打回原型
重翻4磅啦

wcpcelia    發表於 17-12-19 14:25

男爵府

15週年勳章

肥婆黎報到
互相鼓勵

男爵府

想生BB熱投

回覆樓主:

我有朋友只靠節食減肥,一少少鬆懈,即刻打回原形! 如果樓主冬天忍唔住口,keep住做下運動,應該會好啲!

公爵府

purplerain0348 發表於 17-12-14 09:38
我有朋友只靠節食減肥,一少少鬆懈,即刻打回原形! 如果樓主冬天忍唔住口,keep住做下運動,應該會好啲!
...

由今晚開始運動翻

禁止訪問

回覆樓主:

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

要運動, 要忍口, 唔係肥死!!

伯爵府

好辛苦先瘦到20磅
...

千奇唔好放棄呀!20磅都唔易減呀,要keep住。

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

purplerain0348 發表於 17-12-14 09:38
...

我揾營養師減, 日日食到飽c 咁,日日話我食唔夠。 我致肥原因係我食得少 重要係食咩, 點樣食。

伯爵府

好辛苦先瘦到20磅
...

如果好凍出唔到街做運動,試下室內做。

另外,如果明知有聚會,咁之前個一日你就要食清d, 走糖,走油,少澱粉。

子爵府

開心吸收勳章 玩具勳章 趣教勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

加油...我都努力要KEEP 住..
ToBy GiNNy VinCent

大宅

好辛苦先瘦到20磅
...
同你相反,熱先唔願郁

男爵府

想生BB熱投

Pulmma 發表於 17-12-14 11:20
我揾營養師減, 日日食到飽c 咁,日日話我食唔夠。 我致肥原因係我食得少 重要係食咩, 點樣食 ...

我唸佢地重點真係食啲咩?同埋點樣煮,少糖少鹽少油,唔好煎炸……我估佢地嘅理念唔係食少就會瘦!

男爵府

想生BB熱投

llssisi 發表於 17-12-14 09:41
由今晚開始運動翻

你都好好,肯運動下……我同我朋友講唔好單靠節食,好易反彈,最起碼要做少少運動,佢竟然答我佢就係懶,怕辛苦

公爵府

channba31 發表於 17-12-14 10:45
點減20磅分享吓

睇下Tabata 打下拳
早餐食豐富
午餐多菜小肉小飯
晚餐食多菜小小小肉
介零食介紙包罐裝飲品
一冬咗唔知發咩癲不停食零食同飲野
我由184減到164就停咗唔落磅啦
而家仲肥咗4磅
我要減多40磅

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

Pulmma 發表於 17-12-14 11:20
我揾營養師減, 日日食到飽c 咁,日日話我食唔夠。 我致肥原因係我食得少 重要係食咩, 點樣食 ...

米洛c有冇用?幾錢?最近跌到整親隻脚做唔到運動,覺得自己彭張左。

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

kit2004 發表於 17-12-14 11:47
米洛c有冇用?幾錢?最近跌到整親隻脚做唔到運動,覺得自己彭張左。

我唔係米思樂, 唔知佢個款有冇用, 但我跟佢指示, 日日食得好飽, 係瘦得好快 其實, 我以前都係差唔多咁食, 不過份量少。 所以係至肥原因係咁 咁少糖少咸就緊, 但係, 如果係自己煮, 佢唔比我cut 油

子爵府

花無百日紅
人無日日廋

我一肥番啲就咁安慰自己
唔好俾咁大壓力自己
減肥都要開心減

嘻...
所以我仍減磅中...哈哈

首頁

尾頁

跳至