網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

見各jm既分享,想淘d麻糬&蛋糕,但揀左好多間,佢都吾俾集運,如吾用集運直送,d運費成幾百,但其實我淘既野只係2 - 4 kg, 想問各位jm, 係集運定直送? thx!

複式洋房

floraya 發表於 17-12-14 12:04
見各jm既分享,想淘d麻糬&蛋糕,但揀左好多間,佢都吾俾集運,如吾用集運直送,d運費成幾百,但其實我淘既 ...

神州敏感線可運食物

翡翠宮

回覆樓主:

食品用私集,淘寶集運唔送。

又或者天貓超市及京東自營才有直送。

禁止訪問

回覆樓主

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

lyh80115 發表於 17-12-14 14:57
食品用私集,淘寶集運唔送。

又或者天貓超市及京東自營才有直送。

用左4px, 見佢無話吾得,就揀左,因為吾識點整私集。

男爵府

那些花兒 發表於 17-12-14 22:13
新世代,冇分敏唔敏感線,首重十蚊續重五蚊,抵過神州。

如果運生果得唔得?

男爵府

floraya 發表於 17-12-14 12:04
見各jm既分享,想淘d麻糬&蛋糕,但揀左好多間,佢都吾俾集運,如吾用集運直送,d運費成幾百,但其實我淘既 ...
乜蛋糕? 介紹下

男爵府

kk2009 發表於 17-12-15 11:55
乜蛋糕? 介紹下

未收貨,如果好味就推介。
第1次用4xp , 希望順利啦。

水晶宮

floraya 發表於 17-12-15 12:03
未收貨,如果好味就推介。
第1次用4xp , 希望順利啦。
你唔旺旺問吓客服先??

好多野都係去到門口先話退番轉頭架...

男爵府

tammy2008 發表於 17-12-15 13:24
你唔旺旺問吓客服先??

好多野都係去到門口先話退番轉頭架...

如果拒收? 件貨會點, thx !

水晶宮

floraya 發表於 17-12-15 14:32
如果拒收? 件貨會點, thx !
退返去店家到......但你留意有D鮮貨店家唔接受7天無理退貨架.....所以你有可能硬食蝕錢無貨收....

你問吓 4PX先啦, 俾條貨品LINK 佢, 問佢收唔收
佢話唔收你就即同店家講啦, 一係HOLD 住唔好發貨即攪退款, 一係轉私集, 原因都一定要同店講, 否則人地未必會理你

男爵府

tammy2008 發表於 17-12-15 14:37
退返去店家到......但你留意有D鮮貨店家唔接受7天無理退貨架.....所以你有可能硬食蝕錢無貨收....

你問吓 ...

但我有2 間已經出左貨

水晶宮

floraya 發表於 17-12-15 14:41
但我有2 間已經出左貨
咁你而家都可以問4PX, 起碼有個知字, 唔洗自己估估吓, 問吓啫又唔洗收錢, 怕咩啫....

男爵府

tammy2008 發表於 17-12-15 14:45
咁你而家都可以問4PX, 起碼有個知字, 唔洗自己估估吓, 問吓啫又唔洗收錢, 怕咩啫....
...

問左囉,佢話天貓超市就得,但天貓既商戶就吾得,我同佢講,已有2間出左貨,客服只係哦左一聲,我問佢會吾會拒收,佢話可能。

男爵府

floraya 發表於 17-12-15 15:34
問左囉,佢話天貓超市就得,但天貓既商戶就吾得,我同佢講,已有2間出左貨,客服只係哦左一聲,我問佢會吾 ...

可否介紹邊間可以運轉食品到香港? 見 jm講 hotbuy, 點對點。。。

男爵府

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

好多集運都唔比運野食,你要睇清楚

公爵府

floraya 發表於 17-12-15 15:49
可否介紹邊間可以運轉食品到香港? 見 jm講 hotbuy, 點對點。。。
新世代 , hotbuy 都可以寄食品 , 兩間貨品名我照寫係乜野食品 , 唔洗呃佢 , 冇問題 ~
新世代有 app 用得舒服 D , 你依家去 google play download 左新世代個 app , 登記做會員先 , app 入面有簡單教學 , 入面有佢集運倉地址 , 你試下賣家肯唔肯依家同你改地址

公爵府

tammy2008 發表於 17-12-15 14:37

你問吓 ...
"硬食蝕錢無貨收" , 我好鍾意 , 你呢句野好順口

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至