興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我家貓貓的骨灰都是放在家,唔想佢孤伶伶一個咁孤單

禁止訪問

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

amy_loveshop 發表於 17-12-15 22:46
是不是放在家也對屋企無影響呢,我的家人有小小反對呢!

我們全家都贊成,又唔覺有影響,我地個個都好錫貓貓,當佢係一家人咁

侯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主:

我都係放在家裡成10年,好平安喎

子爵府

完全無影響!一直陪著我

男爵府

回覆樓主:

我貓貓昨天因病離開了,我們打算骨灰撒在草地,回歸大自然
係咪要準備一張相for靈堂儀式?

伯爵府

回覆樓主:

我家貓貓兩隻的骨灰都擺在家,有一隻貓咪離開了我13年跟左我搬家好幾次。我都是基督徒,但我相信沒有問題,一切主宰已有安排, 我求告上帝…到那日…和寵物天家再見再擁抱。

男爵府

回覆樓主:

我放屋企

子爵府

回覆樓主:

姊妹,唔建議放喺屋企。
舊約人物中只記述將父母或妻子埋葬在墳墓,而沒有講述他們將骨灰留在身邊。

首頁

尾頁

跳至