夫婦情感

跳至

首頁
12345...8

尾頁

別墅

一個男人出左去叫雞仲要俾老婆知道左!之後狂求你唔好甘,唔好離婚,原諒我一次,俾次機會我,下次唔會之後仲喊!你仲會唔會俾機會個老公
一齊12年~~

水晶宮

tommysai2541 發表於 17-12-16 00:14
一個男人出左去叫雞仲要俾老婆知道左!之後狂求你唔好甘,唔好離婚,原諒我一次,俾次機會我,下次唔會之後 ...
原諒就一定唔會, 俾你發現得都唔會係第一次, 即係唔發現就繼續叫.....

但都會睇番, 係咪自己一直拒絕佢, 係咪自己一直都唔肯配合佢, 同埋有冇小朋友等等, 睇吓係咪可以轉做同屋主, 自己有能力生活先飛起佢...

別墅

tammy2008 發表於 17-12-16 00:27
原諒就一定唔會, 俾你發現得都唔會係第一次, 即係唔發現就繼續叫.....

但都會睇番, 係咪自己一直拒絕佢, ...

事實上我真係成日拒絕佢同拖佢、佢成日都話想黎我!但佢就話因爲佢想要我唔俾佢!佢就走叫雞!點可以甘樣對我架!我好傷心好想去但唔捨得!因為已經12年了!有個小朋友~但好多人話食過一次就會有第二次 我唔想再受傷

wcpcelia    發表於 17-12-23 21:38

大宅

tommysai2541 發表於 17-12-16 00:40
事實上我真係成日拒絕佢同拖佢、佢成日都話想黎我!但佢就話因爲佢想要我唔俾佢!佢就走叫雞!點可 ...

屋企唔煮飯,但又唔比佢叫外賣,咁佢應該要點...?等餓死?
點解要成日拒絕先?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

tommysai2541 發表於 17-12-16 00:40
事實上我真係成日拒絕佢同拖佢、佢成日都話想黎我!但佢就話因爲佢想要我唔俾佢!佢就走叫雞!點可 ...
女人成日拒絕老公真係好危險,性需要就好似食飯,
你每日要食三餐,但現在要你食一餐或冇得食,

頂唔順的話你都會偷食啦。
你老公叫雞,冇感情,冇咁影響你頭家,
但亦有人話,叫雞更易隱瞞,而且食開有癮。
你老公係乜人,你應該清楚,你認為佢會改嗎?
佢用乜時間去滾,叫乜質素,
在香港玩,㩒鐘仔,Wechat 叫,還是上大陸玩,
都有分別。
如果佢平時對你好丶顧家,
如果佢肯去政府性病診所驗身丶見婚姻輔導,
都值得俾一次機會。

別墅

IPodnano 發表於 17-12-16 01:04
屋企唔煮飯,但又唔比佢叫外賣,咁佢應該要點...?等餓死?
點解要成日拒絕先?
...

唉~~我都知道自己衰但無諗過佢會去做!我打過去佢可能唔小心禁錯制俾我聽到佢同人扑野!個心好痛!好灰

水晶宮

的確唔可以咁對你.....佢應該先因為性方面不能協調, 跟你離婚再去叫雞或搵過一個肯同佢愛愛既女人....

不過你又做咩唔肯同佢愛愛, 有幾少?? 幾個月大半年都唔肯一次, 定只係一個月唔肯佢就叫雞?

你又知唔知成日俾人拒絕其實男又好, 女又好, 一樣都好HURT 架.....當然唔及俾人背叛咁 HURT, 但會覺得係咪對方唔再愛我啦, 我唔吸引啦, 佢唔要我啦, 當我生仔機器/搵錢機器咋.....

別墅

soso1227 發表於 17-12-16 01:09
女人成日拒絕老公真係好危險,性需要就好似食飯,
你每日要食三餐,但現在要你食一餐或冇得食,

佢話忍左好耐所以去禁鐘!佢話第一次我一定唔信

水晶宮

tommysai2541 發表於 17-12-16 01:18
唉~~我都知道自己衰但無諗過佢會去做!我打過去佢可能唔小心禁錯制俾我聽到佢同人扑野!個心好痛!:pity ...
咁真係的確好HURT....算啦, 真係睇你自己可唔可以放開懷

別墅

tammy2008 發表於 17-12-16 01:19
的確唔可以咁對你.....佢應該先因為性方面不能協調, 跟你離婚再去叫雞或搵過一個肯同佢愛愛既女人....

不 ...

一個月成日拖佢!佢話想要既時候我就話聽日先!我好愛佢~~但係唔知點解唔中諗扑野

水晶宮

tommysai2541 發表於 17-12-16 01:25
一個月成日拖佢!佢話想要既時候我就話聽日先!我好愛佢~~但係唔知點解唔中諗扑野:si ...
一個月 ?? 只係一個月就忍唔住??

咁平時你地平均都大約係一個月一次, 定平時多D, 今期少咗佢就即出軌 ??

別墅

tammy2008 發表於 17-12-16 01:27
一個月 ?? 只係一個月就忍唔住??

咁平時你地平均都大約係一個月一次, 定平時多D, 今期少咗佢就即出軌 ??

其實日日都想、但我就一日拖一日!一個月2-3次掛

水晶宮

tommysai2541 發表於 17-12-16 01:30
其實日日都想、但我就一日拖一日!一個月2-3次掛
點解你有愛無慾呀 ? 一個月2-3次老實講如果40歲之下來計真係少, 由其如果佢成日想, 性慾比較旺.....

但你又唔算係餓佢囉.....有得俾佢釣住命咁囉....咁有時候兩夫妻呢D野係要大家協調吓, 老婆唔想老公都應該去尊重佢, 又或者攪吓花款令到老婆可以慾火高漲少少, 而唔係自己去偷食囉.....

一個月唔俾就去偷食而唔係同老婆傾吓先, 我覺得唔可以接受囉.....你大肚十個月時會唔會佢已經有前科呀....

別墅

tammy2008 發表於 17-12-16 01:38
點解你有愛無慾呀 ? 一個月2-3次老實講如果40歲之下來計真係少, 由其如果佢成日想, 性慾比較旺.....

但你 ...

我喊左好耐、佢去個陣無諗過我同個小朋友!仲要俾我聽到!個心好似穿左甘!而家分開訓冷靜下~~我都知道我唔俾佢係我衰、但我無諗過佢夠疆去做我地得27歲

我唔知點樣先有返性趣

大宅

tommysai2541 發表於 17-12-16 01:18
唉~~我都知道自己衰但無諗過佢會去做!我打過去佢可能唔小心禁錯制俾我聽到佢同人扑野!個心好痛!:pity ...

聽到咁驚訝

水晶宮

tommysai2541 發表於 17-12-16 01:50
我喊左好耐、佢去個陣無諗過我同個小朋友!仲要俾我聽到!個心好似穿左甘!而家分開訓冷靜下~~我都知道 ...
係咪生咗無幾耐咋?? 剛生完頭幾年荷爾蒙影響, 係會唔想唔想咁架, 由其小朋友又困身, 做媽媽會有無形壓力, 好怕嘈到小朋友, 又怕小朋友見到 ( 香港地屋細 )

有時剛剛哄完小朋友轉頭老公話要, 要我條命咩, 大把功夫未做呀...你就爽啦我就又要湊B又要買餸又要煮飯洗碗......樓主係咪咁生活呀 ??

你老公太細個啦, 呢D野佢唔明, 呢個係好好既教訓 ( 對佢 )
如果你過緊我上面講既生活, 我唔覺得你有錯有衰, 錯既衰既係佢, 唔識體諒自己老婆.....

水晶宮

tommysai2541 發表於 17-12-16 01:50
我喊左好耐、佢去個陣無諗過我同個小朋友!仲要俾我聽到!個心好似穿左甘!而家分開訓冷靜下~~我都知道 ...
你對佢無性趣, 係咪佢只掛住自己死衝爛衝, 無顧及你需要同感受? 即只有佢 HAPPY, 你一直只係配合佢, 自己無咩點HIGH ?

別墅

no.000 發表於 17-12-16 01:57
聽到咁驚訝

佢禁錯制定唔知點樣聽到佢同人扑野!隻野雞叫得好大聲~我聽到之後一直係到震點解要俾我聽到

別墅

tammy2008 發表於 17-12-16 01:59
係咪生咗無幾耐咋?? 剛生完頭幾年荷爾蒙影響, 係會唔想唔想咁架, 由其小朋友又困身, 做媽媽會有無形壓力, ...

個囡快4歲了!我在職媽~~

別墅

tammy2008 發表於 17-12-16 02:04
你對佢無性趣, 係咪佢只掛住自己死衝爛衝, 無顧及你需要同感受? 即只有佢 HAPPY, 你一直只係配合佢, 自己無 ...

係呀!一直向前無理過我痛唔痛入左先算個隻

wcpcelia    發表於 17-12-23 21:39

首頁
12345...8

尾頁

跳至