夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

一個月冇行埋就出去叫,呢樣真係要諗清楚,得廿幾歲幾時到尾?樓主愛佢就同老公坐低好好傾,睇下佢有咩可以做俾番信心你,冇就冇得講,而家係佢錯先,不過性生活不協調係婚姻好大隱憂,遲早出事,大家應該多D溝通至係。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

別墅

tammy2008 發表於 17-12-19 22:14
你咪俾一兩年時間大家, 睇下佢係咪真心去改

又睇下自己到底可唔可以接受番佢。。。

講真呢味野我都唔係好熟練!

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 BB防敏心得分享勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

講真,唔會原諒。

伯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

呢啲真係接受唔到

伯爵府

tommysai2541 發表於 17-12-16 01:50
我喊左好耐、佢去個陣無諗過我同個小朋友!仲要俾我聽到!個心好似穿左甘!而家分開訓冷靜下~~我都知道 ...

咁好嚴重,咁後生,或許妳不知他無的辛苦程度,想辦法改變協調他,其實叫雞同賭一樣有癮,後果都幾嚴重,只怕他玩真更多個小三

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

請問係咪有咩原因你唔想有性關係?
≮新既起點√新既人生→新既開始 メ 有個錫自己既老公仔 シ 真係好開心好開心+_+ ≯

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

唉,好難接受同原諒

伯爵府

tommysai2541 發表於 17-12-19 17:07
琴日同佢講過叫佢唔好死沖爛沖 佢同我講唔識前奏

咁即係唔溫柔,咁唔得,真係想速戰速決,才襟鐘仔

大宅

好難原諒到..

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 tommysai2541 的帖子

唔會原諒! 心會有條刺

男爵府

唔會俾機會佢, 點解佢有需要都唔搵老婆解決而要搵雞?

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

mandybbcc 發表於 17-12-22 14:20
唔會俾機會佢, 點解佢有需要都唔搵老婆解決而要搵雞?

樓主咪講咗話自己唔想做囉

水晶宮

AC117 發表於 17-12-22 12:54

咁即係唔溫柔,咁唔得,真係想速戰速決,才襟鐘仔

難聽d 講 , 呢啲唔係叫做愛, 只係發洩。。。。所以老婆唔俾都唔係無道理

伯爵府

tammy2008 發表於 17-12-22 15:30
難聽d 講 , 呢啲唔係叫做愛, 只係發洩。。。。所以老婆唔俾都唔係無道理
...

看黎婚以前也是這樣,以前是愛情,但現在真是未必能接受

首頁

尾頁

跳至