夫婦情感

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

減齡達人勳章

tommysai2541 發表於 17-12-16 01:25
一個月成日拖佢!佢話想要既時候我就話聽日先!我好愛佢~~但係唔知點解唔中諗扑野:si ...

我同你一樣,好愛老公,但生完小朋友之後就對呢樣野冇咩興趣,我都係成日拒絕老公唔比佢攪,點知佢今年5月中風,到宜到家老公對性提唔起頭

水晶宮

supermanhk 發表於 17-12-16 15:43
因佢唔仲意...其實傾過好多次, 無答案, 佢都唔會理我有無需要
係咪發生過一D事, 例如佢誤會你出軌.....

結婚時都係咁嗎 ? 嗰陣會唔會正常少少?

你又會唔會只顧自己死衝, 整到佢成日好痛, 變咗佢不自覺把性愛同痛/不俾尊重連繫上... ? 無次enjoy 既佢就唔想再做....

別墅

joeyjoey223 發表於 17-12-16 15:50
我同你一樣,好愛老公,但生完小朋友之後就對呢樣野冇咩興趣,我都係成日拒絕老公唔比佢攪,點知佢今年5月 ...

中風?年齡好大架啦?

水晶宮

joeyjoey223 發表於 17-12-16 15:50
我同你一樣,好愛老公,但生完小朋友之後就對呢樣野冇咩興趣,我都係成日拒絕老公唔比佢攪,點知佢今年5月 ...
吓....佢大約咩年紀呀 ?

有冇睇過醫生? 定只係佢心理作用覺得起唔到, 定中風影響到佢性慾...

水晶宮

tommysai2541 發表於 17-12-16 15:36

很愛佢~~琴日知道左之後我連飯都無食過到而家!我 ...
唔應該用捨唔捨得去評估應唔應該走....對隻貓隻狗耐咗都唔捨得啦, 係人之常情~

以前我同ex分手都唔捨得架, 唔係因為愛佢, 只係怕自己無人愛, 只係攬住個水泡過日子, 但無決心分開又點會遇到另一個更好既呢....

而且女人無男人唔會死既

性呢方面更加, 大把女人性冷感/ 性懶散都係因為對手技巧差, 只顧自己享樂, 射咗就謝晒以為自己好勁.....但你去性版睇吓, 好既技巧尤其前戲好重要, 唔係死插成粒鐘就叫勁囉.....好多男人以為自己 size 夠, 時間耐就叫勁, 但女人來講, 前戲先係重點囉.....點樣令到個女人由緊張變成放鬆, 放鬆到渴求...好多男人都唔肯花精神心機去幫女人....所以叫雞正囉, 一來就埋牙, 唔洗攪咁多野....

你可以試吓俾一次機會, 但我就唔會再放愛情落去, 即出糧就全數上繳之後死開.....你自己再慢慢觀察佢係咪真心改過....

其實佢平時對你地好唔好架?? 你好似無講過.....

男爵府

supermanhk 發表於 17-12-16 15:43
因佢唔仲意...其實傾過好多次, 無答案, 佢都唔會理我有無需要

未有bb 前係咪咁? 其實真係好多男人在性上無理女方的感受,只識衝,講真,做愛唔洗力咩,次次做完,開心唔覺有,但就感覺痛,仲邊有下次。
不如,試下2人世界,得閒2個拍下拖,飯後坐下公園,傾下計,kiss 呀,等老婆有番拍拖感覺,之後見時機成熟就再慢慢係床上。。咁咁咁。。

男爵府

tommysai2541 發表於 17-12-16 15:36

很愛佢~~琴日知道左之後我連飯都無食過到而家!我 ...

原諒難,日後仲信唔信任到佢,仲難。傷心難過一定會,你的傷痛我亦試過,唔想食嘢,都要營養,試下飲寶礦力或椰子水。如果你仲好愛佢,等自己腦再清醒先再諗如何。

別墅

tammy2008 發表於 17-12-16 16:09
唔應該用捨唔捨得去評估應唔應該走....對隻貓隻狗耐咗都唔捨得啦, 係人之常情~

以前我同ex分手都唔捨得架, ...

佢平時好顧家~~好錫我!我無諗過因爲我成日拒絕佢而甘樣對我真係諗都無諗過?

水晶宮

tommysai2541 發表於 17-12-16 16:38
佢平時好顧家~~好錫我!我無諗過因爲我成日拒絕佢而甘樣對我真係諗都無諗過?
...

咁佢今日有冇返工呀? 有冇 keep 住搵你脆求你原諒。。

別墅

tammy2008 發表於 17-12-16 16:46
咁佢今日有冇返工呀? 有冇 keep 住搵你脆求你原諒。。

今日有返工~~我今日成日無同佢聯絡佢岩岩4:00打俾我!之後我唔聽佢電話~之後佢whataop我叫我打俾佢!佢叫我唔好走、佢放工返娘家搵我!我話因爲我俾唔到你、你去搵果D佢話以後都唔會去做埋呢d野!我心好痛~~喊到而家?

珍珠宮

回覆樓主:

唉~好殘酷~俾著係我,回不去了。。
依加聽到佢同人搞野,個心點都有條刺!
性生活唔協調,應該係一齊解決,而唔係偷食左就算,況且只係一個月,已經要餓到叫雞,咁你陀b戈陣,佢咪周街強姦都似!?

珍珠宮

tammy2008 發表於 17-12-16 16:09

以前我同ex分手都唔捨得架, ...

對性嘅睇法,講得好岩!

翡翠宮

tommysai2541 發表於 17-12-16 16:38
...

老實,如果大家無事你會吾會改善不停拒絕呢個習慣呢?
睇遠一點,問題既 core 無解決既話,始終會再出事

珍珠宮

回覆樓主:

27歲有mood一日3次都得,一個月得2-3次.....你老公又自私,唔肯比前戲....

靜靜check佢電話、fb、ig、討論區既private message,可能唔止叫雞,分分有sp、有第三者,因為睇你形容性生活問題已經唔係短時間既事,有機會搭上第三者
靜觀其變,唔好自己問因一定無真話,小心d check.....

男爵府

tommysai2541 發表於 17-12-16 01:25
一個月成日拖佢!佢話想要既時候我就話聽日先!我好愛佢~~但係唔知點解唔中諗扑野:si ...

我都有男性朋友好多年無性生活,次次自己搞掂,又無去叫雞或有小三。不過真係好少咁嘅男人咁忍得。
[img align=left]C:\my documents\IMG_1427_1_1_1[/img] [img align=right]C:\my documents\DSCN1156 10-04-2004_1_4_1[/img]

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆樓主

講原唔原諒前,要解決原頭,即你倆性生活不協調。你倆都甘後生,一個月得2-3次,真係少,唔係話一定要做得多先夠好。而大部分男人用下面諗嘢,你叫佢平時食自己,唔通食幾十年咩?
你晤解決,就算你原諒咗佢,佢又可以忍幾多年呢!忍十年後都係3x 歲,仲係壯年,需求都大

男爵府

tommysai2541 發表於 17-12-16 00:14
一個男人出左去叫雞仲要俾老婆知道左!之後狂求你唔好甘,唔好離婚,原諒我一次,俾次機會我,下次唔會之後 ...

樓主問得好明顯想俾機會老公。
[img align=left]C:\my documents\IMG_1427_1_1_1[/img] [img align=right]C:\my documents\DSCN1156 10-04-2004_1_4_1[/img]

大宅

tommysai2541 發表於 17-12-16 00:14
一個男人出左去叫雞仲要俾老婆知道左!之後狂求你唔好甘,唔好離婚,原諒我一次,俾次機會我,下次唔會之後 ...

如果個男人真心知錯想改又有小朋友,俾次機會啦,痛真係好痛,信任亦要花好長的時間重建,但人誰無過。當然,你後生,日子好長,離開佢亦可能找到更好,但婚姻出左問題,難保下一段關係冇問題,解決可能是上策。這時,係大家坦白分享同改變的時候,過往關係中的問題,包括性方面,一五一十攪好佢,可以搵個婚姻輔導傾,男人不明白女人為何會受傷後好耐都唔好,有輔導在中間可以幫到。

琥珀宮

回覆樓主:

no

別墅

mini1204 發表於 17-12-16 19:01
老實,如果大家無事你會吾會改善不停拒絕呢個習慣呢?
睇遠一點,問題既 core 無解決既話,始終會再出事
...

我會盡量配合下!

首頁
12345...8

尾頁

跳至