用戶登入

找回密碼 | 註冊

17oC.69%

義工

美容扮靚 今日: 13|主題: 119749

跳至
shiseido future solution 令我又愛又恨

大宅

國民生產總值:1042

2018勳章

本身用開shiseido white line既,啱番初熟肌咁,咁前日買野攞到future 既sample有新野梗係即試啦,用咗兩日我啲皮膚緊緻咗幼紋淡咗兩邊面向上番超級驚喜,但同時可能太勁太潤,我生咗幾粒暗瘡(已經無生暗瘡好耐架啦),都唔知好無繼續用真係又愛又恨,定係用晒先算,不過生暗瘡又好礙眼,唉

王國熱話
有米
Kindle值得買嗎?
請問有無古言小說可推介?
香港圖書館免費電子圖書供下載

公爵府

國民生產總值:28740

2017媽媽節

你咩年紀呀?太後生用係潤得濟架
唔好叫我PM,想知就比D誠意主動PM

琥珀宮

國民生產總值:190549

開心吸收勳章 雞年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢條line實在太貴,用唔起

大宅

國民生產總值:1930

回覆樓主:

佢個晚霜真係好正

男爵府

國民生產總值:6519

nonono29 發表於 17-12-16 01:07
本身用開shiseido white line既,啱番初熟肌咁,咁前日買野攞到future 既sample有新野梗係即試啦,用咗兩日 ...

不如你試下減少份量先,同用多幾日,睇係咪真係fs 問題

公爵府

2017媽媽節

stkyo 發表於 17-12-16 05:50

貴都算,有d名大於實
之前我都係成條line用,回購一次就收工,用另外一個日本品牌平一半有突,仲好用

大宅

國民生產總值:2643

cinda72. 發表於 17-12-16 12:51
貴都算,有d名大於實
之前我都係成條line用,回購一次就收工,用另外一個日本品牌平一半有突,仲好用
...

仙姐係咪用梗rice force ?

男爵府

國民生產總值:5266

貴都算,有d名大於實
...

請問邊條line?

公爵府

2017媽媽節

pinglam0101 發表於 17-12-16 16:01
仙姐係咪用梗rice force ?

係,轉左用佢lotion同試緊枝落妝
lotion就已經第3次回購啦

公爵府

2017媽媽節

叮噹媽媽 發表於 17-12-16 16:15
請問邊條line?

資生堂sf呢條line囉,
用用下覺得咁既價錢唔多值,
去做pico時間美容院送左試用裝我試,又ok喎,雖然唔算好平,但比起fs平一半,fs是但一樣都過千,晚霜價錢仲可以做一次勁靚醫美,況且用落都係一般,轉會去

大宅

國民生產總值:2643

cinda72. 發表於 17-12-16 16:17
係,轉左用佢lotion同試緊枝落妝
lotion就已經第3次回購啦

我用梗卸妝同洗面
唔錯好溫和
Lotion 未開
洗唔洗倒落化妝棉黎揸呀?

公爵府

2017媽媽節

pinglam0101 發表於 17-12-16 16:22
我用梗卸妝同洗面
唔錯好溫和
Lotion 未開

我直接倒上面就算架啦
枝落妝落完都幾滑,唔乾,又唔係貴,都ok架
洗面就未試,下次試下先

大宅

2018勳章

cinda72. 發表於 17-12-16 02:00
你咩年紀呀?太後生用係潤得濟架

30+,但我有乾紋幼紋,用過好多品牌都只係維持無差,呢隻真係即見改善,見到效果好開心,不過某啲地方生暗瘡仔,可能今晚試吓局部用

大宅

2018勳章

stkyo 發表於 17-12-16 05:50

同感,都係攞到細盒sample先試到

大宅

2018勳章

Melodyangel 發表於 17-12-16 12:15
不如你試下減少份量先,同用多幾日,睇係咪真係fs 問題

好,今晚減量先

大宅

2018勳章

貴都算,有d名大於實
...

睇到個價真係唔想理佢,係攞到sample先試吓

大宅

2018勳章

cinda72. 發表於 17-12-16 16:22
去做pico時間美容院送左試用裝我試,又ok喎,雖然唔算 ...

咁正,等我下轉買貨又試吓你講果隻先

公爵府

2017媽媽節

nonono29 發表於 17-12-16 17:24
30+,但我有乾紋幼紋,用過好多品牌都只係維持無差,呢隻真係即見改善,見到效果好開心,不過某啲地方生暗 ...

我就就黎48,有時用fs都會覺得太潤,over左,加上個價真係唔平,所以轉會
so far轉左會,一來價錢平d,2來佢枝lotion其實相等資記枝紅水,用完佢再用普通cream都ok,我好怕太立既野,而且過份既價錢既護膚品,不如去做次醫美機仲化算

男爵府

國民生產總值:5266

cinda72. 發表於 17-12-16 16:22
去做pico時間美容院送左試用裝我試,又ok喎,雖然唔算 ...

Thanks! Rice Force 有counter 嗎?

公爵府

2017媽媽節

叮噹媽媽 發表於 17-12-16 21:10
Thanks! Rice Force 有counter 嗎?

大埔有,我就上美容院做facial買

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎