用戶登入

找回密碼 | 註冊

23oC.59%

義工

想生BB 今日: 36|主題: 94959

泰國IVF成功的jm可以入來俾意見嗎?ivf路途遙遠呀!

洋房

國民生產總值:42

各位jm係通過咩渠道去泰國ivf?聽講自己walk in 會平好多,果邊大把中國人根本唔需要穩中介,係未噶?有無醫院和醫生推薦?我同c6雙方地貧同類,要抽多卵做pgs,係未會有卵巢刺激活躍症?咁我要唔要全程stay響果邊?全程加機票住宿依家要唔要hk15-20萬?問題比較多,敬請各位成功jm提點一番

別墅

國民生產總值:615

rayyu 發表於 17-12-16 07:54
各位jm係通過咩渠道去泰國ivf?聽講自己walk in 會平好多,果邊大把中國人根本唔需要穩中介,係未噶?有無 ...

你搵下用戶「Sharonhoy」,我見佢之前有分享過,好詳細甘講解過

別墅

國民生產總值:747

rayyu 發表於 17-12-16 07:54
各位jm係通過咩渠道去泰國ivf?聽講自己walk in 會平好多,果邊大把中國人根本唔需要穩中介,係未噶?有無 ...

我都打算去泰國,可以交流下嗎

洋房

npwawa 發表於 17-12-16 12:22
你搵下用戶「Sharonhoy」,我見佢之前有分享過,好詳細甘講解過

唔該曬你

洋房

kenkiki 發表於 17-12-16 13:13
我都打算去泰國,可以交流下嗎

我地一齊研究

別墅

國民生產總值:612

回覆 rayyu 的帖子

你預十五,二十萬,不如試下排政府私家,好似都吾使咁多吧!又吾使咁辛苦。

洋房

ceo234 發表於 17-12-16 18:41

你預十五,二十萬,不如試下排政府私家,好似都吾使咁多吧!又吾使咁辛苦。 ...

咁政府私家大概要幾錢?聽講至少排一年

別墅

國民生產總值:612

政府私家差不多,排一年,但你可以照排,然後去做其他檢查,輸卵管如有阻塞太嚴重就切左去,宮腔鏡,排除阻呢D因素,成功機會會大增,我跌跌撞撞左七年,係香港公家做,最後去大陸做。

大宅

國民生產總值:3581

2018勳章

回覆樓主:

如果你预15-20萬,香港都得bor .
ivf你可以出去私家做,e.g.仁安, 寶德。pgd果part佢地会send番去qm/pwh度做

洋房

國民生產總值:64

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

up

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎