用戶登入

找回密碼 | 註冊

20oC.82%

義工

自由講場 今日: 2276|主題: 950175

今期TVB周刊送阿爺廚房食譜

男爵府

國民生產總值:7670

剛剛行過時見到,即刻買左本,鐘意阿爺廚房教既餸既jm可以留意下

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

風扇    發表於 17-12-16 21:54

大宅

國民生產總值:1596

2018勳章 親子王國15週年勳章

買左啦。THX

但佢下冊出左,我唔記得買。若買就要20蚊。

男爵府

國民生產總值:7670

吳明 發表於 17-12-16 09:58
買左啦。THX

我仲以為剛剛阿爺剛剛先出tim

大宅

國民生產總值:4691

吳明 發表於 17-12-16 09:58
買左啦。THX

這本是上册?

為何下册出先?

大宅

72leelily 發表於 17-12-16 12:11
這本是上册?

為何下册出先?
呢本係第一輯,無分上下冊。
而之前出左既二本,就分別係第二輯既上冊、下冊。

我諗第一輯而家至出,係費事同鼎爺嗰時出既食譜書撞埋一齊卦。

琥珀宮

國民生產總值:179216

開心吸收勳章 畀面勳章 2017媽媽節

steppenwolf 發表於 17-12-16 09:36
剛剛行過時見到,即刻買左本,鐘意阿爺廚房教既餸既jm可以留意下

侯爵府

國民生產總值:21240

2018勳章

吳明 發表於 17-12-16 12:25
呢本係第一輯,無分上下冊。
而之前出左既二本,就分別係第二輯既上冊、下冊。

"而之前出左既二本,就分別係第二輯既上冊、下冊。"

而家仲有冇得買 ?

大宅

nintendo 發表於 17-12-16 14:08
"而之前出左既二本,就分別係第二輯既上冊、下冊。"
有呀,每本20蚊,各大書局有,7仔都有。

公爵府

國民生產總值:27103

育兒性格勳章 睛靈勳章 2017媽媽節

steppenwolf 發表於 17-12-16 09:36

本食譜內有幾多個餸菜款式?

子爵府

國民生產總值:12901

2018勳章 開心吸收勳章 雞年勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節 15週年勳章

回覆樓主:

千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

琥珀宮

國民生產總值:195066

2018勳章 醒目開學勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

國民生產總值:38342

2018勳章 開心吸收勳章 雞年勳章 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有都無用,無本事。

大宅

國民生產總值:1564

回覆樓主:

我都買到

侯爵府

國民生產總值:23905

2018勳章

珍珠宮

國民生產總值:34291

回覆樓主

好難跟喎,佢廚藝咁高章
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎