用戶登入

找回密碼 | 註冊

17oC.87%

義工

夫婦情感 今日: 10|主題: 38122

跳至
舊女同事,你想點  

複式洋房

國民生產總值:190

你離婚前後都無間斷搵我老公做乜,你冇朋友傾訴可以上來bk

一個已婚女人,點會同個老公以外既男人無間斷聯絡,仲要超曖昧。
我老公係賤,定力唔夠,貪曖昧關係帶比佢開心,

半年前,佢再搵返你係因為你失婚,佢去關心你,我發現後已向我誓神劈願唔搵你。
但點解你仍然不斷搵佢?。我已提出離婚要求

不如你快點接佢走 我燒炮燭送你地

王國熱話
招聘新界區,兼職playgroup導師
Data Entry Clerk 打單文員 / Data Entry Officer 打...
觀塘區招請兼職文件助理
長期招聘,爆谷店售賣員,$40/hr ,每星期出...

男爵府

國民生產總值:6523

畀面勳章

回覆 P388 的帖子

點解有咁多女人鐘意同人地老公玩曖昧?完全唔理人地老婆感受。我c6身邊依家就有一個咁嘅女人,我已經忍咗一個月,依家我每日都好痛苦。

複式洋房

candy_kiki2005 發表於 17-12-16 11:11
回覆 P388 的帖子

點解有咁多女人鐘意同人地老公玩曖昧?完全唔理人地老婆感受。我c6身邊依家就有一個咁嘅 ...

已婚的bk姐妹。你會咁樣同男同事曖昧嗎?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

國民生產總值:46597

P388 發表於 17-12-16 11:34
唔係好明, 請問呢段野係個女人SEND 俾你老公, 定係你老公SEND 俾人?

但入面內容係拒絕人架喎....

男爵府

國民生產總值:7992

回覆樓主:

關人乜事。麻鷹唔管管雞仔。你c6冇心既就唔會送野比人啦

wcpcelia    發表於 17-12-27 16:17

大宅

國民生產總值:2933

別人在拒絕你老公,你識字嗎?女人真的可以自我蒙蔽到一個地步

洋房

國民生產總值:59

又要拒絕講到只想做朋友,又要咁親切ge稱謂,我只唸到佢係唔係想收兵

複式洋房

回覆樓主:

是女的寫,
真係拒絕人的意思嗎?係拒絕就唔需要講咁多,曾經心動,根本來收兵根本來鈎引

真的拒絕唔會繼續比假想像人,
你地口響,話我麻鷹唔管 管雞仔,針桔唔到肉唔知痛

大宅

國民生產總值:2933

wkengi 發表於 17-12-16 12:21
又要拒絕講到只想做朋友,又要咁親切ge稱謂,我只唸到佢係唔係想收兵

唔覺囉

大婆妄想症嗎

伯爵府

國民生產總值:17183

畀面勳章

回覆樓主

似係你老公主動喎

洋房

P388 發表於 17-12-16 12:27
是女的寫,
真係拒絕人的意思嗎?係拒絕就唔需要講咁多,曾經心動,根本來收兵根本來鈎引

收兵的女人,仲得人驚過真小三,因為你發皮氣,就變左屈佢,但唔管,佢會越玩越過份,個女人會真上位........

大宅

國民生產總值:1720

回覆樓主

對方似係心動了,亦想收兵

複式洋房

chillimom 發表於 17-12-16 12:33
唔覺囉

大婆妄想症嗎

係呀。妄想症好嚴重。嚴重到我已發離婚通知,現在人地又唔肯走,呀舊女同事又不停來糾纏

複式洋房

o_____o 發表於 17-12-16 12:33
似係你老公主動喎

我基乎睇手頭上的愛情小說,應該是當年兩人非常相愛,但我老公離職後已冇聯絡對方。近年失婚佢再去關心人。應承我不再搵。但這女人繼續搵。
我隻佬賤亦不夠定力,人家搵佢又繼續開解人

伯爵府

國民生產總值:19897

回覆樓主

算啦,既然離婚,仲理個女同事做乜?如果身邊嗰個係j諗嘢,冇呢個女同事都有下個啦

大宅

國民生產總值:4752

2018勳章

回覆樓主:

好明顯係 “欲拒還迎”。

如果係有心拒絕,使鬼嘥時間寫咁多字,索性block左佢,冇眼屎乾淨盲。

peggypeggy820    發表於 17-12-26 09:54

複式洋房

Rubik 發表於 17-12-16 12:41
算啦,既然離婚,仲理個女同事做乜?如果身邊嗰個係j諗嘢,冇呢個女同事都有下個啦
...

我老公現在又怕我堅決離婚,

複式洋房

candy_kiki2005 發表於 17-12-16 11:11
回覆 P388 的帖子

點解有咁多女人鐘意同人地老公玩曖昧?完全唔理人地老婆感受。我c6身邊依家就有一個咁嘅 ...

係囉。佢地賤格。點解要我地痛苦

伯爵府

國民生產總值:19897

P388 發表於 17-12-16 12:46
我老公現在又怕我堅決離婚,

佢有佢怕,你有你離,冇抵觸的,諗清楚就去做

洋房

P388 發表於 17-12-16 12:48
係囉。佢地賤格。點解要我地痛苦

其實我都面對我老公出軌,本黎我都想走,但一唸到個囝就心痛,我朋友教我,既然想挽留,首先要做好自己,佢有手有腳,綁佢唔到,佢認為屋企無先會出去搵,所以我地大吵大鬧會益左出面個女人,令老公覺得我地係潑婦,出面ge女人先溫柔先係佢理想的女人,所以我地要好似對情人咁對個老公,比多啲甜言蜜語佢,睇下你甜啲定出面個女人甜啲,如果你慢慢佔上風,出面個女人就會唔甘心,慢慢就會佢變潑婦,當佢吵鬧,或疏離你老公,你老公就會睇到佢真面目,我而家都係試緊,但確實有小小效,我老公有陪多左我,希望對你都有用啦

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎