自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

蕃薯仔媽媽 發表於 17-12-17 01:08
路過又請教下,若上水即穿上保暖,裏面濕咗,換好便服點樣再著返屋企?我諗唔通呢一點
...

正常換好便服就不會再穿。講明上水褸,無理由想著住行街街。所以其實係又帶多件野去游水,都麻煩㗎,最好買個超大袋一野連浮板咩都袋晒。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

蕃薯仔媽媽 發表於 17-12-17 01:08
路過又請教下,若上水即穿上保暖,裏面濕咗,換好便服點樣再著返屋企?我諗唔通呢一點
...
FING 下佢, 件衫D料唔索水!

伯爵府

cy101 發表於 17-12-17 09:29
FING 下佢, 件衫D料唔索水!

Oh, 原來係咁,介唔介意話我知你用緊邊個牌子,我見嗰D入面係fleece質地

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

cinda72. 發表於 17-12-16 21:35
我又以為問上水區既樓

我都以為係

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

蕃薯仔媽媽 發表於 17-12-17 10:00
Oh, 原來係咁,介唔介意話我知你用緊邊個牌子,我見嗰D入面係fleece質地
淘宝貨, 我小朋友大個, 無練水好多年LA, 件衫都送埋俾人, 件衫比較bulky, 但暖嘅(我試著過), fleece 質地係咪t牌子, 我見好多小朋友都係著住走!

首頁

尾頁

跳至