用戶登入

找回密碼 | 註冊

19oC.77%

義工

出埠旅行 今日: 368|主題: 133795

[韓國] 仁川機場atm

男爵府

國民生產總值:6011

請問global ATM多嗎?
個 rate係咪好過兌換店?

王國熱話
詩語閑情.......斯人讀潮水
開悟
<<修一顆良心,做一個好人>>
[轉載] 有因有緣,世間相聚

珍珠宮

國民生產總值:36670

2018勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我掛念嫲嫲 發表於 17-12-16 16:07
請問global ATM多嗎?
個 rate係咪好過兌換店?

攞完行李入佐境後,頭尾兩邊出口都有提款機,最多可撳100萬,計埋手續費個rate同明洞兌差少少,不過車費都係返度。

wcpcelia    發表於 17-12-18 10:51

大宅

國民生產總值:1295

回覆樓主:

另外,請問先明年1月18日起,大韓轉到仁川2號機場,對我們有什麼影響?

男爵府

yuyu.c 發表於 17-12-16 21:04
攞完行李入佐境後,頭尾兩邊出口都有提款機,最多可撳100萬,計埋手續費個rate同明洞兌差少少,不過車費都 ...

要攞完行李先有global ATM機嗎?
在附近嗎?可否攞咗錢才攞行李?
thanks

珍珠宮

國民生產總值:36670

2018勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我掛念嫲嫲 發表於 17-12-18 17:52
要攞完行李先有global ATM機嗎?
在附近嗎?可否攞咗錢才攞行李?
thanks

要攞行李後先有,提款機出面就係搭巴士。

男爵府

yuyu.c 發表於 17-12-18 18:06
要攞行李後先有,提款機出面就係搭巴士。

thanks
但我跟團

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎