用戶登入

找回密碼 | 註冊

17oC.69%

義工

搵食推介 今日: 0|主題: 20195

坑口,寶琳有咩好食?

珍珠宮

國民生產總值:32650

王國熱話
請問最新人民幣定期幾多
年金邊間好
兒童保險/儲蓄推介
2018 銀行零存整付計劃分享

大宅

國民生產總值:1032

2018勳章

我住左十幾年 ... 唔多覺, 以前新都城肥佬小廚幾好, 又被恒基迫走.

洋房

國民生產總值:66

有間三姐海鮮飯店食中式小炒, 幾好食不過地點有小小難搵
係坑口的田下灣村
我間中都見三姐都市閒情教煮野

公爵府

國民生產總值:27802

回覆樓主:

在寶林邨商場3/F,新開了間叫「桃園製作」,而家冬天有羊腩煲、滿粥(粥+火鍋)、炒麵…都幾好!

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

公爵府

wai001 發表於 17-12-22 23:30
在寶林邨商場3/F,新開了間叫「桃園製作」,而家冬天有羊腩煲、滿粥(粥+火鍋)、炒麵…都幾好!

...

另外,同樣在寶林邨商場3/F,有翠河、Saizeriya(蕯莉亞)。
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

公爵府

wai001 發表於 17-12-22 23:30

...

新開

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

2018勳章

wai001 發表於 17-12-22 23:32
另外,同樣在寶林邨商場3/F,有翠河、Saizeriya(蕯莉亞)。
翠河 ? 太難食了吧 ?

公爵府

Puluma 發表於 17-12-24 23:27
翠河 ? 太難食了吧 ?

晚上,翠河的小菜不太差!

別墅

國民生產總值:618

2018勳章

坑口村嘅餐廳

大宅

2018勳章

bana34 發表於 17-12-25 17:42
坑口村嘅餐廳
唔憂冇生意, 態度超惡劣.

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎