用戶登入

找回密碼 | 註冊

20oC.82%

義工

出埠旅行 今日: 121|主題: 133890

[日本] 自駕租車問題

大宅

國民生產總值:1674

請問一下,下年3月去大阪,想租車自駕到和歌山白濱住宿一晚,網上租車有無邊間好介紹?同埋係咪一定要有信用卡先可訂?有無啲可以網上訂左車,到攞車時先俾現金呢?thx so much.

王國熱話
【笑破肚皮】15個建築師的錯誤設計
一些有趣圖片分享
香港夜景
sky100

禁止訪問

國民生產總值:1097

寶石宮

國民生產總值:316449

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

日本網訂係去到先比錢唔駛留信用卡資料, 邊間好睇你有冇話想要租邊款車

大宅

國民生產總值:3776

Gaeroo 發表於 17-12-17 11:52
不同租車公司, 不同日子, 對不同車款, 有不同優惠, 冇一間係最好, 一定要格價, 價錢最平, 取車還車地點方便 ...
你去代理(即唔系日本當地的)到租就多數要。但我去左幾次都唔洗,我大阪用www.tabirsi.net/ ( 佢有日本唔同租車公司畀你揀)好簡單易用

大宅

回覆 TMC3012 的帖子

巧橋

侯爵府

國民生產總值:21032

回覆樓主

有次北海道 ots, 拎走架車,我諗住找數,佢居然話還車先俾

呢個世界,咁講信用,我諗只能日本係咁

見到香港d 2手市場放飛機事件,人的質素差咁遠

大宅

沙田爸爸 發表於 17-12-17 13:57
你去代理(即唔系日本當地的)到租就多數要。但我去左幾次都唔洗,我大阪用www.tabirsi.net/ ( 佢有日本唔同 ...

唔該晒你吖沙田爸爸,我睇左你俾我嘅網站,佢可以唔使信用卡付款,但要你俾佢要求嘅身份證明例如護照嗰啲,我理解有無錯?thx

大宅

Gaeroo 發表於 17-12-17 11:52
不同租車公司, 不同日子, 對不同車款, 有不同優惠, 冇一間係最好, 一定要格價, 價錢最平, 取車還車地點方便 ...

thx Gaeroo

大宅

TMC3012 發表於 17-12-17 13:56
日本網訂係去到先比錢唔駛留信用卡資料, 邊間好睇你有冇話想要租邊款車

...

thx TMC3012

大宅

bk1026 發表於 17-12-18 02:00
唔該晒你吖沙田爸爸,我睇左你俾我嘅網站,佢可以唔使信用卡付款,但要你俾佢要求嘅身份證明例如護照嗰啲 ...
都唔使身份證明,但是小心唔好打錯名。我剛訂CNY大阪関西空港Time(Prius 1.8新款包雪軚6日唔洗五萬yen), 跟住去官網申請左etc卡( 三百幾yen)。 一家4口2大2小超抵…

洋房

國民生產總值:75

bk1026 發表於 17-12-17 01:56
請問一下,下年3月去大阪,想租車自駕到和歌山白濱住宿一晚,網上租車有無邊間好介紹?同埋係咪一定要有信 ...
我2月中去, 租左Nippon

7人車 9萬幾YEN 包晒全保

留意7人車好多間D量都唔多....

要早半年訂, 尤其我呢D 旺季去......

大宅

dorothy8 發表於 17-12-22 11:59
我2月中去, 租左Nippon

你好,我都係打算要租7人車,因我地共六大人,不過我地係兩日一夜,上網睇過下,應該大約要三至四萬日元。

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎