洪生單野,個解釋真係好牽強喎⋯⋯ - 自由講場 - Baby Kingdom - 親子王國 香港 討論區

義工

自由講場 今日: 608|主題: 966619

跳至
洪生單野,個解釋真係好牽強喎⋯⋯  

大宅

國民生產總值:4491

【星島日報報道】洪天明被爆在上海蒲吧後拖辣妹上酒店房,報道出街後天明只以「得啖笑」回應。直至今日有周刊報道天明承認事件令老婆周家蔚不開心,但暫時未影響婚姻;內地傳媒亦報道其所屬公司回應謂,天明因飲醉獲辣妹好心相扶並順勢拖手而已。

然後周家蔚今午去參加陳敏之囝囝雷子樂的生日會,力撐老公,話事件純屬誤會,老公只是飲醉酒,她絕對信任天明。隨後天明由內地返港,他亦跟老婆講的一樣,說只是一場誤會,雖然報道已令網民相信標題所寫的,但他強調絕對不會,也沒對太太做出任何背叛事情,最重要得家人信任,及朋友的支持。

天明謂網民已對事件得出結論,他希望不要只看表面,對讀者為其妻出氣鬧他,他也理解,但有些連他太太和家人都鬧,他則要求網民對言論三思。他說之前不想回應因不是真實發生太壞的事情,希望今次講完不影響家人,並謂有些地方要自我檢點及改善,最後向所有關心他的朋友說對不起。
https://hk.celebrity.yahoo.com/%E5%91%A8%E5%AE%B6%E8%94%9A%E5%8A%9B%E6%92%90%E4%BF%A1%E4%BB%BB%E8%80%81%E5%85%AC-%E6%B4%AA%E5%A4%A9%E6%98%8E%E5%BC%B7%E8%AA%BF%E7%B5%95%E7%84%A1%E8%83%8C%E5%8F%9B%E8%80%81%E5%A9%86-084300061.html

大宅

國民生產總值:2262

回覆樓主

算啦,你又無捉姦在床,最緊要佢老婆信,唔通想人地離婚咩?

ada0707    發表於 17-12-17 09:02

男爵府

國民生產總值:7428

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

回覆樓主

死都唔好認呀!

男爵府

國民生產總值:8440

2018勳章

回覆樓主

我覺得認唔係佢好過話自己飲醉…簡直係此地無銀三百兩

翡翠宮

國民生產總值:98846

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

侯爵府

國民生產總值:20075

回覆樓主

做左都唔會認啦!

APIGMA    發表於 17-12-17 09:31

男爵府

國民生產總值:6134

回覆樓主:

老婆無必要幫佢兜
令人感覺好軟弱
靠人開飯要低頭
一句家事無可奉告就得

funfun759    發表於 17-12-18 09:28
starrymama    發表於 17-12-17 22:20

大宅

國民生產總值:1950

回覆樓主:

既然話唔會背叛婚姻,咁去夜店做乜?
我就唔會信! 心裡有數啦,好好地做咩有條女?多鬼餘。 比我就去都唔會去,留番起酒店

子爵府

國民生產總值:10491

72leelily 發表於 17-12-17 08:04
老婆無必要幫佢兜
令人感覺好軟弱
靠人開飯要低頭

男爵府

國民生產總值:8263

2018勳章

回覆樓主

根本上拖住女仔其實係影唔到佢樣,佢咁回應,即係已經承認左

男爵府

國民生產總值:7133

JAlove 發表於 17-12-17 06:43
【星島日報報道】洪天明被爆在上海蒲吧後拖辣妹上酒店房,報道出街後天明只以「得啖笑」回應。直至今日有 ...

除非有勇氣離婚,唔係可以點丫?唉!女人真係最怕嫁錯郎

男爵府

國民生產總值:6134

3Qlove 發表於 17-12-17 07:54
死都唔好認呀!

唔認怕唧牙膏式報導
有其他更爆相出現

珍珠宮

國民生產總值:32692

只是拖第二個女人,我諗我已經不會原諒,
自由太多會令世人失去平衡

伯爵府

國民生產總值:17455

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

88881111 發表於 17-12-17 06:57
算啦,你又無捉姦在床,最緊要佢老婆信,唔通想人地離婚咩?

"飲醉獲辣妹好心相扶並順勢拖手"!! 但個姿勢係個男的拉住個女行,飲醉唔係行唔到直線咩!!

男爵府

國民生產總值:9419

回覆樓主:

男人梗係咁架啦,蛇咬都唔認呀!

男爵府

國民生產總值:9610

回覆樓主:

佢老婆肯忍就得啦,大家仲有問題

珍珠宮

國民生產總值:33835

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

依家啲報紙,最愛一開始放少少料先
等你否認完再放多啲証明個藝人講大話
都唔知會唔會仲有嘢爆

侯爵府

國民生產總值:22137

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

就算捉姦在床都唔好認,最多話飲醉人地好心幫你清理同提神啫!

大宅

國民生產總值:4491

72leelily 發表於 17-12-17 08:04
老婆無必要幫佢兜
令人感覺好軟弱
靠人開飯要低頭

其實佢老婆幾靚呀,應該可以嫁好啲,點解要為個男人忍呢?

子爵府

國民生產總值:11459

回覆樓主

老婆仲牽強

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.