用戶登入

找回密碼 | 註冊

19oC.77%

義工

今日: 234|主題: 59077

照結構醫生,點揀好?

民房

國民生產總值:14

有左到依家4個幾月,一直都睇看2個醫生,兩個都係朋友推薦,苦惱緊搵邊個照結構好。
請大家俾下意見。

劉漢基醫生:
week 6 開始睇,照得好仔細,照到每一位置都話你知。劉醫生年紀不輕,應該有20-30年經驗。不過好少人網上分享睇劉醫生經驗。So far見劉醫生4㳄,感覺都良好。佢會將事實話你知,但advice就比較少。

羅宇帆醫生:
因為好full,約到week 10先第一次睇到。照得比較短時間(我只係同劉醫生比較)。第二次睇時,醫生要趕住手術,會面的時間都有D短。羅醫生好多網上正面評價,照結構都頗出名。但我兩次的經驗都不似其他人所講咁仔細、細心。

男爵府

國民生產總值:7260

2018勳章

回覆樓主

照結構23週算遲,你宜家20週多d,會唔會book唔到?不如問下兩位醫生邊個有位先

大宅

國民生產總值:3809

開心吸收勳章 2017媽媽節

回覆樓主

會搵返母胎醫生照 ,羅醫生有這個資歷

民房

國民生產總值:14

回覆樓主

謝謝回覆!其實一邊book左21週照,一邊隨時book到。我依家只係18週,只不過兩個醫生差不多,價錢也差不多,有選擇困難。

男爵府

國民生產總值:7260

2018勳章

bebeol 發表於 17-12-17 12:31
謝謝回覆!其實一邊book左21週照,一邊隨時book到。我依家只係18週,只不過兩個醫生差不多,價錢也差不多, ...

甘正如樓上講,選一個有母胎學資格醫生。

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎