自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

系未吾可以直運,我見話不包港澳郵費,那麽直運運費會好甘嗎?,請JM指教一下

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

你問個賣家運唔運香港先,揀返廣東近香港多數都肯,杭州果d遠就難講d
感激遇上你~

珍珠宮

kiko_mami 發表於 17-12-17 11:32
你問個賣家運唔運香港先,揀返廣東近香港多數都肯,杭州果d遠就難講d

寫明港澳不包運費,甘應該可運,我想揀直送,願意比運費,甘系未好似買其他野甘,會自動轉運到我家

大宅

牛年勳章

回覆樓主:

幾年前買過,店家肯加錢送過黎,因為係縷空款,所以好驚送到黎爛,但好彩包得好好,完整無缺

象牙宮

angiehouse 發表於 17-12-17 11:26
系未吾可以直運,我見話不包港澳郵費,那麽直運運費會好甘嗎?,請JM指教一下
...

[color=#ff440 !important]隔断镂空[color=#ff440 !important]挂屏, 有摺疊, 有挂吊。可洗, 环保料。不占地方。

友人購 "挂屏風"

置物屏風。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

angiehouse 發表於 17-12-17 11:50
寫明港澳不包運費,甘應該可運,我想揀直送,願意比運費,甘系未好似買其他野甘,會自動轉運到我家
...

你地址要打香港你屋企地址,直運係直接送上你屋企,同店主講叫佢包厚d驚運送過程有損壞
感激遇上你~

珍珠宮

kiko_mami 發表於 17-12-17 13:24
你地址要打香港你屋企地址,直運係直接送上你屋企,同店主講叫佢包厚d驚運送過程有損壞
...

吾該

寶石宮

2023年兔年勳章

kiko_mami 發表於 17-12-17 13:24
...

首頁

尾頁

跳至