抉擇時候 - 自由講場 - Baby Kingdom - 親子王國 香港 討論區

義工

自由講場 今日: 416|主題: 966964

跳至
抉擇時候  

男爵府

國民生產總值:6303

2018勳章

就洪生近日嘅緋聞 , 如果你係女方 ,有兩個好細嘅小朋友, 而家生活經濟穩定, 但又發覺老公出去胡混, 你會選擇 ,原諒佢吖!重新出發?定一意孤行離婚?

伯爵府

國民生產總值:15853

2018勳章

honoluluwendy 發表於 17-12-17 12:30
就洪生近日嘅緋聞 , 如果你係女方 ,有兩個好細嘅小朋友, 而家生活經濟穩定, 但又發覺老公出去胡混, 你 ...
其實我係周小姐應該係婚前已預左洪生係會去玩既, 佢唔知, 只係自己X居, 差不多全港都知洪生有好多前科, 個底好花, 周小姐太天真了

既然係咁, 唔會DIVORCE, 因為洪生都唔係第一次對自己不忠啦!

我會建議周小姐繼續維持現狀, 湊大2個仔算數, 都唔會期望個老公會變

我感覺佢係一個蠢女人,太天真, 天明也是睇中佢弱點. 比著七魔女是旦一個,都精明過佢好多

BIGPAT    發表於 17-12-18 11:19

伯爵府

2018勳章

BTW, 我想講, 子淇媽媽呢方面做得好, 當年捧打鴛鴦是對的, 而家相當幸福. 唔理佢老公有冇去玩, 起碼好過嫁洪生, LEVEL 都唔同

juv10hk    發表於 17-12-18 13:57

男爵府

國民生產總值:9670

2018勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

chocolatebean 發表於 17-12-17 12:40
BTW, 我想講, 子淇媽媽呢方面做得好, 當年捧打鴛鴦是對的, 而家相當幸福. 唔理佢老公有冇去玩, 起碼好過嫁 ...
你ㄡ知子皮老工唔去玩,好過洪生?

伯爵府

2018勳章

Mag85 發表於 17-12-17 12:59
你ㄡ知子皮老工唔去玩,好過洪生?
我冇話佢冇去玩, 咪話LEVEL唔同囉!

至少自己唔洗去捱, 玩都低調D, 比足面自己, 得閒又會交人交戲, 至緊要有$ 可花

wcpcelia    發表於 17-12-18 11:17
Liptontee    發表於 17-12-17 14:08

瑪瑙宮

國民生產總值:127920

2018勳章 畀面勳章

回覆樓主:

最實際問題
要面定要麵包

男爵府

2018勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

chocolatebean 發表於 17-12-17 13:01
我冇話佢冇去玩, 咪話LEVEL唔同囉!

至少自己唔洗去捱, 玩都低調D, 比足面自己, 得閒又會交人交戲, 至緊要 ...
咁即係不忠唔緊要,最緊要有錢?

伯爵府

2018勳章

Mag85 發表於 17-12-17 13:11
I MEAN MR LEE BETTER THAN MR HUNG

男爵府

chocolatebean 發表於 17-12-17 13:12
I MEAN MR LEE BETTER THAN MR HUNG
Both are unreliable men,no one is better.

珍珠宮

國民生產總值:40949

2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章

Mag85 發表於 17-12-17 13:11

似乎係咁嘅意思

大宅

國民生產總值:3540

想生BB熱投

假如所有男人都會出去滾
當然係選個有錢既嫁啦
到時分身家有1/10都好

婚前忠心吾代表婚後對左十幾年
吾會貪新鮮沙沙滾

珍珠宮

國民生產總值:33883

chocolatebean 發表於 17-12-17 12:40
BTW, 我想講, 子淇媽媽呢方面做得好, 當年捧打鴛鴦是對的, 而家相當幸福. 唔理佢老公有冇去玩, 起碼好過嫁 ...

咁你似乎純粹向錢看之喎………一個出街玩,一個帶返屋企玩,你覺得帶返屋企玩果個會係幸福啲?

別墅

國民生產總值:988

我完全唔覺得子皮幸福,最多只可以話衣食無憂

男爵府

國民生產總值:5948

2018勳章

honoluluwendy 發表於 17-12-17 12:30
就洪生近日嘅緋聞 , 如果你係女方 ,有兩個好細嘅小朋友, 而家生活經濟穩定, 但又發覺老公出去胡混, 你 ...

當冇事發生

男爵府

國民生產總值:5948

2018勳章

都要個女聽話

寶石宮

國民生產總值:318843

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

照計識佢果陣就知佢係咁

水晶宮

國民生產總值:67884

2018勳章

回覆樓主:

女人多數都都好現實

大宅

國民生產總值:1544

2018勳章

回覆 chocolatebean 的帖子

甘又係,最緊要佢識返屋企

伯爵府

國民生產總值:19920

咁又係。

男爵府

國民生產總值:6303

2018勳章

BBHHO 發表於 17-12-17 13:59
當冇事發生

但會好辛苦囉!當佢一夜返,出夜街,你就會諗返起㗎喇 !你就會諗佢係咪有出去胡混呢? 我覺得除非你對佢已經冇唒感情啦!

wcpcelia    發表於 17-12-18 11:18

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.