自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

shun96 發表於 17-12-17 20:33

留名實比大把人批評,例如:(下!唔覺凍喎),(下?上年3度 ...

大宅

lyh80115 發表於 17-12-17 20:43
哈哈,你估中,我凍到要冚三張被,但仍堅持沖凍水涼

您好勁

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

在家暖粒粒,成日冇出街!
不過明天返學,走唔甩啦!

珍珠宮

cold water

侯爵府

rebeccalin 發表於 17-12-17 20:27
凍到騰騰陣

我屋企好似漏風咁
我昨日已經要開啦

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

留名實比大把人批評,例如:(下!唔覺凍喎),(下?上年3度 ...

正是,我之前開post 話開暖氣仲著羊毛衫,有jm就問我再凍d點算

公爵府

牛年勳章

把口係人地度,人地鍾意點講就點講。我唔想凍病 自己

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

點可以做到?
洗手我都要暖水

珍珠宮

chillimom 發表於 17-12-17 20:53
我認我不抵冷。可能脂肪不夠。
我脂肪好夠, 但我一樣不抵冷~今日起身第一件事係拎返個暖爐出來用~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

子爵府

shun96 發表於 17-12-17 20:34
利申:冇開暖風機但有開窗

我都有開窗,唔開覺得好焗

珍珠宮

cindy618 發表於 17-12-17 21:09
點可以做到?
洗手我都要暖水
我都係, 然後立即走去鍚啖老公, 多謝佢買左部洗碗機比我, 今年冬天唔洗凍水洗碗實在太爽!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

rebeccalin 發表於 17-12-17 21:08
把口係人地度,人地鍾意點講就點講。我唔想凍病 自己

禁止訪問

禁止訪問

瑪瑙宮

shun96 發表於 17-12-17 21:20
你和我都是怕凍的,今晚真的冷得.....都廢是開post講
...

慳返啖氣暖肚

禁止訪問

回覆樓主:

瑪瑙宮

小寶貝兒 發表於 17-12-17 21:16
我都係, 然後立即走去鍚啖老公, 多謝佢買左部洗碗機比我, 今年冬天唔洗凍水洗碗實在太爽! ...

對,洗碗機是至寶了

小寶貝兒    發表於 17-12-17 23:38

伯爵府

我家向南,現室溫17度,只著長䄂睡衣和一件短袖T. 沖涼會開暖氣,廳有開𥦬不是很凍

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我試過一年全年沖凍水涼,沖完個人係仲暖,但而家已經冇勇氣

首頁

尾頁

跳至