11月首輪大抽獎:抽獎日期:2017年12月15日 - 自由講場 - Baby Kingdom - 親子王國 香港 討論區

義工

自由講場 今日: 5275|主題: 967493

11月首輪大抽獎:抽獎日期:2017年12月15日

翡翠宮

國民生產總值:86490

2018復活節勳章 2018勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

11月首輪大抽獎:任務結算日:2017年11月26日,抽獎日期:2017年12月15日

結果在哪 ?

水晶宮

國民生產總值:72573

2018勳章

ada0707 發表於 17-12-18 11:08
11月首輪大抽獎:任務結算日:2017年11月26日,抽獎日期:2017年12月15日

結果在哪 ?

中咗有pm

翡翠宮

Poyau 發表於 17-12-18 13:28
中咗有pm

i c. thx

水晶宮

2018勳章

ada0707 發表於 17-12-18 22:04
i c. thx

fb條片有中奬號碼

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1945530442128431&id=163027013712125

大宅

國民生產總值:4137

2018復活節勳章 2018勳章 BB防敏心得分享勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Poyau 發表於 17-12-18 13:28
中咗有pm

我見我中左Starbucks...但未有pm

水晶宮

2018勳章

kaki0901 發表於 17-12-18 22:27

恭喜

水晶宮

2018勳章

12月22日會有pm

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=20651020

翡翠宮

我中左Starbucks.但未有pm x2

大宅

國民生產總值:4137

2018復活節勳章 2018勳章 BB防敏心得分享勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ada0707 發表於 17-12-19 09:16
我中左Starbucks.但未有pm x2

22/12會Pm得獎者

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.