自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

等了半年,終於要在這個星期去醫院照鏡,很驚,因為要用管插下面,大家請給我些勇氣或是經驗分享和注意事項。謝謝。

寶石宮

2023年兔年勳章

angus0831 發表於 17-12-18 13:04
等了半年,終於要在這個星期去醫院照鏡,很驚,因為要用管插下面,大家請給我些勇氣或是經驗分享和注意事項 ...

祝一切順利

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

angus0831 發表於 17-12-18 13:04
等了半年,終於要在這個星期去醫院照鏡,很驚,因為要用管插下面,大家請給我些勇氣或是經驗分享和注意事項 ...

放鬆d,唔使驚,唔痛的

大宅

Vin仔媽 發表於 17-12-18 14:16
放鬆d,唔使驚,唔痛的

是真嗎?妳怎知不痛?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

angus0831 發表於 17-12-18 15:03
是真嗎?妳怎知不痛?

做過咪知唔痛囉!

大宅

Vin仔媽 發表於 17-12-18 15:23
做過咪知唔痛囉!

妳意思是妳做過,但是唔痛,那太好了,我也放心了。妳真的做過嗎?

大宅

angus0831 發表於 17-12-18 15:34
妳意思是妳做過,但是唔痛,那太好了,我也放心了。妳真的做過嗎?

樓主放鬆啲啦,人哋都話做過唔通,你又質疑人哋真假,咁假如個個話好痛,你係咪唔做手術?又要驚又要問,女人生仔仲痛啦

大宅

小霆霆 發表於 17-12-18 15:51
樓主放鬆啲啦,人哋都話做過唔通,你又質疑人哋真假,咁假如個個話好痛,你係咪唔做手術?又要驚又要問, ...

如果真的痛,我寧可選擇不檢查了。因為等也等了半年,有事也許已經發生了。

伯爵府

回覆 angus0831 的帖子

少少唔舒服

大宅

登!登!登! 發表於 17-12-18 16:24
回覆 angus0831 的帖子

少少唔舒服

何謂少少唔舒服?

首頁

尾頁

跳至