(純呻)點解咁都得! - 自由講場 - Baby Kingdom - 親子王國 香港 討論區

義工

自由講場 今日: 2653|主題: 966331

(純呻)點解咁都得!

複式洋房

國民生產總值:375

我手提合約快到期,數字台一直不停打電話黎叫我續約,我都表明左唔會續約,岩岩數字台又打黎,我再重申多次我唔會續,大概相隔半小時左右,CXX台打黎話,小姐你合約到期,會唔會考慮轉台去我地依邊呀,可以介紹幾個優惠plan 比你,我即時問佢,下,你又知我合約到期?點解你會有我資料?佢即刻口啞啞收左線⋯⋯
即係數字台將我既資料比其他台?咁都得!

翡翠宮

國民生產總值:89092

2018勳章

咁都得?

男爵府

國民生產總值:7823

2018勳章

回覆樓主

公司互賣資料唔係第一日的事⋯ 不過間間都係用合約就到期黎做開場白,睇下有無機會簽新單

珍珠宮

國民生產總值:43953

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

佢地d街站職員會同隔離台交換資料

感激遇上你~

翡翠宮

國民生產總值:84052

2018勳章 狗年勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章

小金名 發表於 17-12-18 13:51
公司互賣資料唔係第一日的事⋯ 不過間間都係用合約就到期黎做開場白,睇下有無機會簽新單
...

下?原來互賣?

珍珠宮

國民生產總值:33789

回覆樓主:

見怪不怪

水晶宮

國民生產總值:68567

2018勳章

xxlalalaxx 發表於 17-12-18 13:40
我手提合約快到期,數字台一直不停打電話黎叫我續約,我都表明左唔會續約,岩岩數字台又打黎,我再重申多次 ...

開場白 無須認真

翡翠宮

國民生產總值:88881

畀面勳章

xxlalalaxx 發表於 17-12-18 13:40
我手提合約快到期,數字台一直不停打電話黎叫我續約,我都表明左唔會續約,岩岩數字台又打黎,我再重申多次 ...

你所講係咪 123 同 CSL ? 佢哋好似係姐妹公司。

水晶宮

國民生產總值:73118

回覆樓主:

3成日搵我,但我無用過呢個台囉!

男爵府

國民生產總值:7038

2018勳章

其實我果時轉台~
我去CSL問~ 佢地可以打個電話就知道你個手提號碼重有幾耐合約

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.