用戶登入

找回密碼 | 註冊

21oC.90%

義工

自由講場 今日: 1186|主題: 955589

跳至
阿女快3歲了,我都仲有咁做,係咪太緊張呢? (圖片轉貼)  

伯爵府

國民生產總值:18201

我覺得好寫實呀。 大家有冇都係咁呢?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

國民生產總值:19351

好媽媽勳章

回覆樓主

我無我比個女更懶訓

大宅

國民生產總值:2840

米豬蓮 發表於 17-12-18 15:49
我無我比個女更懶訓

x 2 我由bb開始都未試過半夜起身睇佢地,我太懶瞓,唔識自動自覺起身

公爵府

國民生產總值:28658

至愛朱古力 發表於 17-12-18 15:51
x 2 我由bb開始都未試過半夜起身睇佢地,我太懶瞓,唔識自動自覺起身
...

一樣,我覺得d bb好醒,知阿媽爛瞓就唔會搞咁多

男爵府

國民生產總值:5347

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我個仔6歲TIM啦!
好偶然我都有呢個情況 (定眼望一陣先安心)

水晶宮

國民生產總值:62295

2018勳章

我個仔10歲喇, 有時我都會咁

珍珠宮

國民生產總值:47216

2018勳章 開心吸收勳章 2017媽媽節 親子王國15週年勳章

米豬蓮 發表於 17-12-18 15:49
我無我比個女更懶訓

我都係,全家我最懶訓,最醒訓我老公。所以佢望就望,佢唔望就算,我唔會理。
除非佢地發燒,我就唔敢訓~

寶石宮

國民生產總值:271991

2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 我的育兒心得勳章 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

國民生產總值:2795

我女都3嵗, 我都仲有

子爵府

國民生產總值:11126

2018勳章 開心吸收勳章 2017媽媽節

我無啦....佢叫我都唔醒
有次, 仲訓埋我度...我都唔知
我有最好的人在心中.....

子爵府

國民生產總值:11302

回覆樓主:

如果訓佢隔離會,所以老公都係隔開我地,等我訓得好d

珍珠宮

國民生產總值:48013

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 2017媽媽節

身同感受

水晶宮

國民生產總值:53083

2018勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

睇到個肚有起伏先放心......我都係咁架

水晶宮

國民生產總值:55313

育兒性格勳章 畀面勳章

淘寶 發表於 17-12-18 15:48

男爵府

國民生產總值:6950

2018勳章 笑得好勳章

我認我有咁做過

洋房

國民生產總值:73

我仔都就黎3歲...有時我都咁做..

子爵府

國民生產總值:14757

2018勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

我有。甚至有時知佢瞓得冧,會摸下佢額頭/後頸睇下有無過熱過凍

大宅

國民生產總值:4331

回覆樓主:

我身同感受啊!

水晶宮

國民生產總值:58688

hashtag影視迷勳章

我女3歲既時候我都有咁做架!

珊瑚宮

國民生產總值:104045

狗年勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 FRISO飲奶勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章

淘寶 發表於 17-12-18 15:48

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎