你身邊多唔多人炒「比特幣」? - 自由講場 - Baby Kingdom - 親子王國 香港 討論區

義工

自由講場 今日: 5275|主題: 967493

跳至
你身邊多唔多人炒「比特幣」?  

侯爵府

國民生產總值:20069

畀面勳章

我朋友用兩萬港幣,賺左成十萬。你地身邊多唔多人買賣?

大宅

國民生產總值:3525

回覆樓主:

水晶宮

國民生產總值:72573

2018勳章

潘高壽 發表於 17-12-19 09:32

Good luck

大宅

國民生產總值:2168

回覆樓主:

感覺同買細價股一樣,高風險,高回報。

唔知幾時比人禁!

大宅

國民生產總值:2056

回覆樓主:

真心唔明點解炒得起

gobaa49    發表於 17-12-22 11:33
ada0707    發表於 17-12-19 14:00

男爵府

國民生產總值:9351

2018勳章

一個都無

大宅

國民生產總值:2889

2018復活節勳章

潘高壽 發表於 17-12-19 09:32

經邊個渠道買賣? 香港有平台?

子爵府

國民生產總值:11921

回覆樓主

我只聽過啲人話
連c9都講緊炒果樣野
果樣野好快爆煲

Btw我做過功課,呢啲有價冇市
你朋友話賺十萬應該係吹水多

TRUBIMA    發表於 17-12-19 16:48

珍珠宮

國民生產總值:49876

chunsamyuen821 發表於 17-12-19 10:27
經邊個渠道買賣? 香港有平台?

我都想知

大宅

2018復活節勳章

yurijm 發表於 17-12-19 10:28
我只聽過啲人話
連c9都講緊炒果樣野
果樣野好快爆煲

真係無吹水架,我朋友半年前,佢係歐洲平台買拆細左比特幣去炒,佢囉5千蚊港紙去買貨,擺擺下,變左成3萬幾蚊,佢囉返5千本金出來,再繼續滾,依家差唔多5萬幾,佢一買一賣手續費係超貴。但外國平台我驚驚地信唔過之嘛。

大宅

2018復活節勳章

yurijm 發表於 17-12-19 10:28
我只聽過啲人話
連c9都講緊炒果樣野
果樣野好快爆煲

比特幣係咁多種炒野黎講,升幅最驚人,爆炸力一流,美國依家仲開埋期貨,才可以買同沽炸,之前只可當買上,不得沽貨架。
講真玩得呢類,預左一係贏到開寒,一係輸晒本金。 囉1萬幾千博下就得,當買大細。

別墅

國民生產總值:571

唔敢掂

琥珀宮

國民生產總值:190883

2018勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

炒比特幣, 只係摶有人肯高價接貨。
冇人接貨, 手頭上既嘢係廢物。
比特幣冇實質價值, 只係一個炒作工具。
你若盛開, 蝴蝶便來!

天珠殿

國民生產總值:986773

2018復活節勳章 2018勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有都唔知

琥珀宮

國民生產總值:190883

2018勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

chunsamyuen821 發表於 17-12-19 11:15
比特幣係咁多種炒野黎講,升幅最驚人,爆炸力一流,美國依家仲開埋期貨,才可以買同沽炸,之前只可當買上 ...

如果投入既資金預咗輸咗無相干, GO AHEAD!
宜家仲有班人玩, 佢地係用WIN返黎既利潤去滾, 有咩所謂?
最慘係班C9大媽趁墟高追接火棒, 死咗分分鐘買唔到餸冇飯開, 呀陰公

你若盛開, 蝴蝶便來!

水晶宮

國民生產總值:53912

畀面勳章

回覆 潘高壽 的帖子

有, 早期買左, 間中見佢報價賺左幾多咁囉
◕順其自然啦~♥ ◕

翡翠宮

國民生產總值:84948

2018復活節勳章 2018勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

比特幣,係講過"信"字既,但最緊記住,邊個係背後支持?有無人响背後支持?

咩都唔知,請問點"信"。

"龐氏騙局" 都要有個主人呀?比特幣連主人係邊個都唔知喎。

我只可講而家唔爆,係好彩,但終有一日...................

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

大宅

2018復活節勳章

超級特務 發表於 17-12-19 11:23
如果投入既資金預咗輸咗無相干, GO AHEAD!
宜家仲有班人玩, 佢地係用WIN返黎既利潤去滾, 有咩所謂?
最慘係 ...
大媽炒得好叻架,佢即日買賣,買得好大添,呢d唔會長揸,但買賣手續費係超貴。

大宅

國民生產總值:1852

chunsamyuen821 發表於 17-12-19 11:29
大媽炒得好叻架,佢即日買賣,買得好大添,呢d唔會長揸,但買賣手續費係超貴。
...

即日買賣?有人接貨咩?

子爵府

國民生產總值:10232

回覆樓主:

愚問,尼D虚擬貨幣點解炒得起?我心諗佢同美角冒險落完貨幣差唔多,只是本地化同國際化
旁觀者的眼睛是雪亮  能辨別是非黑白  絕不會盲從附和    絕不能把黑說成白  絕不寬恕梁二奶篡改留言行為  偽造事實天理不容  
未經許可  不得轉載、刊登及發放

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.