用戶登入

找回密碼 | 註冊

21oC.90%

義工

自由講場 今日: 1168|主題: 955589

原來16歲以下做ptgf唔犯法

大宅

國民生產總值:1066

睇到覺得好痴線 如果個男人私底下問個妹妹性交易幾錢想告佢都唔得, 租個ptgf未成年淨攬錫就完全合法 前幾個case係公園棟起隻腳坐都可以罰錢拉你去坐監, 咁樣反而就冇事, 政府係咪要睇下d法例有冇過時呢? 唔掛得知以家咁多中學生做ptgf
link:[url]http://www.fantv.hk/#/videopage/BW00249[/url]

珍珠宮

國民生產總值:39509

畀面勳章

回覆樓主:

外賣魚旦妹, 齋摷唔搞?!!
得唔得呀?!

大宅

(Samantha) 發表於 17-12-19 12:21
外賣魚旦妹, 齋摷唔搞?!!
得唔得呀?!
一句加三千我諗好多都肯

珍珠宮

國民生產總值:39530

2018勳章

sitjaiii 發表於 17-12-19 12:18
睇到覺得好痴線 如果個男人私底下問個妹妹性交易幾錢想告佢都唔得, 租個ptgf未成年淨攬錫就完全合 ...

珍珠宮

國民生產總值:39509

畀面勳章

sitjaiii 發表於 17-12-19 12:27
一句加三千我諗好多都肯

三千? 畀多佢哋啦!

寶石宮

國民生產總值:271991

2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 我的育兒心得勳章 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

國民生產總值:76433

畀面勳章

回覆樓主

未夠秤好似摸下都告非禮架喎

大宅

littlesister 發表於 17-12-19 14:30
未夠秤好似摸下都告非禮架喎

合法呀

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

侯爵府

國民生產總值:23876

2018勳章

唔知,你情我願,
不是迫良違娼,

今日拉得呢個,
難道個女仔就唔再做,
價值觀問題,

大宅

miemiemie 發表於 17-12-19 14:44
唔知,你情我願,
不是迫良違娼,

十幾歲聽到拖下手食下飯有幾千蚊賺其實好易行差踏錯 真係唔明依家d細路諗咩

男爵府

國民生產總值:5477

回覆樓主:

點解要咁作賤自己?成世都會記住同D核突佬扮拍拖

男爵府

國民生產總值:9571

2018勳章

回覆樓主

獨留兒童在家家長犯法,
趕佢地外出做埋ptgf 就合法
沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

翡翠宮

國民生產總值:76433

畀面勳章

sitjaiii 發表於 17-12-19 14:42
合法呀

Kiss 可能唔犯法,但摸敏感部位,即使女方同意都會告非禮,我聽過有警察查牌,剛見到有個男人摸個女孩胸部,就斷正被人告非禮

大宅

國民生產總值:1503

回覆樓主:

男爵府

國民生產總值:7618

sitjaiii 發表於 17-12-19 12:27
一句加三千我諗好多都肯

1x年前,齋行街睇戲食戲(唔包kiss,拖手,性行為),已經收3000;另外可以性行為(酒店1-3hours), 可以收3000-10000

點解我知?因為當時做左4年外展義工

複式洋房

國民生產總值:102

大宅

iamwongtai 發表於 17-12-19 19:04
1x年前,齋行街睇戲食戲(唔包kiss,拖手,性行為),已經收3000;另外可以性行為(酒店1-3hours) ...
咁耐之前已經有 我以為近依幾年先興

男爵府

國民生產總值:9567

iamwongtai 發表於 17-12-19 19:04
1x年前,齋行街睇戲食戲(唔包kiss,拖手,性行為),已經收3000;另外可以性行為(酒店1-3hours) ...

1萬,會唔會搵個奀星玩下都得喇

公爵府

國民生產總值:27122

我一直以為ptgf吳包性行為,援交先包性行為.....

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎