自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

http://nextplus.nextmedia.com/news/latest/20171219/564260
有更多相片▲

之前唐文龍話過今個星期開始,有大量床戲俾大家睇,尋日《溏心3》有一半情節都係播住陳敏之同唐文龍埋身肉搏,真係睇到一眾觀眾㷫恰恰,搞到網民都忍唔住問︰「陳敏之老公會唔會睇完之後,同佢離婚㗎?」

昨日劇情就講到陳敏之仍未放低唐文龍,但對方想盡辦法避開陳敏之。點知陳敏之淋完雨之後,返到辦公室撞正唐文龍未走,喺全公司同事走晒熄晒燈之後,濕透嘅陳敏之走入唐文龍房間向對方表白。穿著白色恤衫的敏之因為全身濕透原故,內裡的黑色胸圍更若隱若現,之後鏡頭來個敏之胸部大特寫,隨即見到敏之捉著唐文龍隻手按落她的胸部,最後搞到唐文龍慾火焚身!

之後鏡頭一轉,敏之同唐文龍趁住上班小休時間,到酒店繼續肉搏! 今part更加激動,二人先在床上纏綿,唐文龍更熟練地除下敏之的胸圍,有部份網民更謂如果唐文龍扯得大力啲,敏之就會有露點危機。之後二人再轉陣到浴室戰鬥,而且更有不少動作令網民睇到牙癢癢。加上之前敏之曾經講過拍該輯《溏心3》時,是一邊餵奶一邊拍,更擔心胸壓唐文龍的時候,會有「漏奶」危機,變相令到唔少網民邊看邊想起敏之這番說話,更有網民坦言︰「我都好想做唐文龍,陳敏之慾求不滿」。

由於《溏心3》開播之來,一直都飽受劣評,點知由上星期加入唐文龍之後,開始扭轉劣勢,依家又有敏之同唐文龍肉搏,隨即引起唔少網民正評討論。不過大部份網民都講明「今次CCTVB都做得唔錯,冇CUT走,擺明知道成套戲嘅賣點就係敏之同文龍」。

據知唐文龍同陳敏之仲有好多激烈床戲,不過最終難逃被剪走命運,如果昨日播出的一集已經睇到大家拳頭都硬,睇怕完整版會令到大家更加瘋癲。

wcpcelia    發表於 17-12-20 15:07

寶石宮

2023年兔年勳章

Teletrend 發表於 17-12-19 15:15
http://nextplus.nextmedia.com/news/latest/20171219/564260
有更多相片▲

公爵府

回覆樓主

一集都未睇過,請問做幾點呀,今晚開始睇
人生沒有劇本,沒有固定的線路,但我相信每一條路上都能看到雲起雲落,只要我們耐心而堅持!------鳳凰衛視著名主持人-陳魯豫

子爵府

powerlady 發表於 17-12-19 15:26

伯爵府

powerlady 發表於 17-12-19 15:26

首頁

尾頁

跳至