自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

這款燈好不好用及涼不涼的, 謝謝

男爵府

回覆樓主:

我姨買左,風扇功能好得!開2已經好夠風!不過佢由天花到燈果條柄有成呎長,同埋唔夠光,所以唔岩我屋企用
ps,用整4木葉4燈頭風扇燈

大宅

回覆樓主

已經用左3年了...好用...夠涼...好方便...風扇係頭頂...可能我屋企唔大...所以我覺得夠光!不過清潔有d 煩...佢收埋d葉之後易積塵...唔易清洗...

wcpcelia    發表於 17-12-20 10:45

寶石宮

2023年兔年勳章

chan4664 發表於 17-12-19 22:11

好型

侯爵府

BBmaruko 發表於 17-12-19 22:45
已經用左3年了...好用...夠涼...好方便...風扇係頭頂...可能我屋企唔大...所以我覺得夠光!不過清潔有d 煩. ...

子爵府

已經用左3年了...好用...夠涼...好方便...風扇係頭頂...可能我屋企唔大...所以我覺得夠光!不過清潔有d 煩. ...

好用,但要樓低高d比較好,但清潔真係幾麻煩,要手動打開風扇頁抹

大宅

回覆樓主

好靜,開最細係唔覺得有聲

男爵府

回覆樓主

我家8尺3寸樓高都接受到,好用個dyson

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆 Babetoto 的帖子

唔好意思, 想問問你阿姨屋企有幾大, 所以唔夠光, 謝

男爵府

回覆 BBmaruko 的帖子

淘寶嗎? 有 link 嗎? thanks

大宅

hidingdong 發表於 17-12-21 10:09
回覆 BBmaruko 的帖子

淘寶嗎? 有 link 嗎? thanks

條link 已經冇左了...sorry

侯爵府

2018復活節勳章

我一直都想淘。旦唔知道安裝點攪。請問你淘左番黎再搵人裝嗎?價錢點計呀?電壓啱香港用嗎?

用戶要求終止服務

好好用,記得買遙控變頻,風大啲,冬天可以反轉吹,問吓佢可唔可以送多個配led燈,好多時都可以送,記住直送來香港,有乜嘢唔妥,漏配件,佢都要送返嚟香港地址,其實送轉運倉,或直送香港都係差唔多運費...

大宅

好用,我買超薄款,支桿短好多,因為屋企樓底矮。
加80蚊直送香港拎到入屋,老公自己裝。
買果時留意水火線要求,變頻好似要2火1水。

男爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主

好用!風扇夠涼又靜,配埋遙控用又方便!

水晶宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

用左幾年,淘返來再揾香港師傅裝
屋企8呎樓底,老公6呎高都ok
當年買時唔覺有變頻
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

男爵府

currypru 發表於 17-12-21 10:08
回覆 Babetoto 的帖子

唔好意思, 想問問你阿姨屋企有幾大, 所以唔夠光, 謝

佢個廳都係百零呎正方形飯廳,飯廳冇窗既,但開左都唔夠客廳有窗果面光,果時大約下午點幾兩點,晴天但太陽冇入屋既

大宅

plumtree 發表於 17-12-21 11:39
我一直都想淘。旦唔知道安裝點攪。請問你淘左番黎再搵人裝嗎?價錢點計呀?電壓啱香港用嗎?
...

我係裝修c fu 幫我裝埋...錢就風扇錢運去集運...之後集運就送去屋企咁...電壓冇問題呀...暫時運作良好

首頁

尾頁

跳至