影視娛樂

跳至

首頁
12345...23

尾頁

大宅

JP 發表於 17-12-26 12:34
CG即係咩?

CG是電腦特技!

象牙宮

2024年龍年勳章

JP 發表於 17-12-26 12:36
好期待第三集閃碩客串鐵扇王子

洪氏姊妹好鍾意閃碩的,美男太受歡迎。

伯爵府

luckybaby2003 發表於 17-12-26 13:06
CG是電腦特技!

Ic thx剛看緊第一集,滿天神佛鬼怪,電腦特技好多,難怪做唔切

象牙宮

2024年龍年勳章

Sumyeema1 發表於 17-12-26 10:58
第二集,好睇?

第二集,千尋版,仍見到飛身黑色鬼嘅吊威呀繩。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

JP 發表於 17-12-26 12:34
CG即係咩?
Computer Graphicing 即係特技效果

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

Sumyeema1 發表於 17-12-26 10:58
第二集,好睇?
好睇呀,全冇冷場

子爵府

睇睇吓李昇基真係好似孫吾空,車大叔又真係好似牛魔王呀

伯爵府

wyl 發表於 17-12-26 15:54
Computer Graphicing 即係特技效果

Thx牛魔王聞臭拖鞋嗰幕笑死我車叔演技誇得來好盞鬼

珍珠宮

luckybaby2003 發表於 17-12-26 13:06
CG是電腦特技!

CG
·電腦圖形學(Computer Graphic)

·電腦繪圖作品(CG artwork):意指在電腦遊戲中以電腦繪圖方式創作的2D圖片或過場動畫。
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

JP 發表於 17-12-26 18:19
Thx牛魔王聞臭拖鞋嗰幕笑死我車叔演技誇得來好盞鬼

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

wai001 發表於 17-12-26 19:27
CG
·電腦圖形學(Computer Graphic)

現在CG 除了應用在 animation方便,連有人主演的電影、電視…亦大派用場!

珍珠宮

kimmy2006 發表於 17-12-26 17:03
睇睇吓李昇基真係好似孫吾空,車大叔又真係好似牛魔王呀

選角冇得輸!!!

珍珠宮

回覆樓主:

http://8maple.ru/239540/

珍珠宮

回覆樓主:

https://youtu.be/QbiC3efXFf0

花遊記第三集預告,張根碩客串

珍珠宮

wyl 發表於 17-12-25 22:04
【tvreport】[tvN"第4集将延迟一周播出,防止放送事故再发生"]25日tvN方面就正在播出中的周末剧第2集发生的 ...

重播的第二集是一小時廿幾分鐘片長的!
(正常是一小時五分鐘,現多了廿分鐘)

伯爵府

wai001 發表於 17-12-26 20:47
https://youtu.be/QbiC3efXFf0

花遊記第三集預告,張根碩客串

最新消息

珍珠宮

JP 發表於 17-12-26 20:51
最新消息

據韓網資料呢位導演惡名昭著,希望花游記不會受影響

象牙宮

2024年龍年勳章

wyl 發表於 17-12-26 21:42

Google 了一下,係最佳愛情的導演。

象牙宮

2024年龍年勳章

JP 發表於 17-12-26 20:51
最新消息

好邪。

伯爵府

wyl 發表於 17-12-26 21:42

係囉,我睇完第二集覺得好好睇希望不要似韓網民毒舌要套劇夭折

首頁
12345...23

尾頁